4η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ

Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ύστερα από ομόφωνη απόφασή του, διοργανώνει την 4η Βράβευση Διακεκριμένων Προσωπικοτήτων από τα Επτάνησα, στις 07 Απριλίου 2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 18:00, στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο  (Μέγαρο Παλαιάς Βουλής), Σταδίου 13 – Πλατεία Κολοκοτρώνη – Αθήνα, με σκοπό να τιμήσει Επτανήσιους, οι οποίοι έχουν διακριθεί και καταξιωθεί στον τομέα που δραστηριοποιούνται.

Για το έτος 2019 και με  γεωγραφική σειρά από βορά προς νότο:

Κέρκυρα: Κλειώ Δενάρδου, Ορέστης Καρνέζης

Παξοί: Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης, Ευτυχία Μάστορα

Λευκάδα: Ευτυχία Βαγενά, Γεώργιος Κοντογιώργης

Κεφαλονιά: Κωνσταντίνος Βουτσάς, Ναπολέων Μαραβέγιας

Ιθάκη:

Γεώργιος Δευτεραίος,

Αριάνα Φερεντίνου

Ζάκυνθος: Νικίας Λούντζης, Τώνης Λυκούρεσης

Κύθηρα: Ιωάννης Κασιμάτης, Αλέξανδρος Τζάννες

Μικρά Νησιά: Ελένη Μαρούλη

Η τελετή βράβευσης θα πλαισιωθεί από το Μουσικό Σύνολο Εγχόρδων Οργάνων της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας και τη Χορωδία Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης «Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ», υπό την Μουσική Δ/νση και την Καλλιτεχνική Επιμέλεια του Πέτρου Μήτσου.

Την τελετή βράβευσης παρουσιάζει η Μάριον Μπιτσόλα.

Στο πλαίσιο της τιμητικής εκδήλωσης θα εκδοθεί  συλλεκτικός – φιλοτελικός φάκελος ειδικής αναμνηστικής σειράς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ με την φωτογραφία των βραβευμένων. Οι φίλοι φιλοτελιστές θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν τη σήμανση της μοναδικής σφραγίδας «4η Βράβευση Διακεκριμένων Προσωπικοτήτων από τα Επτάνησα», που θα φέρει η αναμνηστική σειρά, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης και στο χώρο που θα πραγματοποιηθεί. Σχετική ειδική εγκύκλιος θα κοινοποιηθεί από τα ΕΛΤΑ Α.Ε.

Η είσοδος στην εκδήλωση θα επιτραπεί με την επίδειξη πρόσκλησης, η οποία θα διατίθεται ύστερα από επικοινωνία με τη Γραμματεία της Ε.Ε.Ε. στο τηλέφωνο 6946259240 έως και τις 05 Απριλίου 2019.

Περισσότερες Πληροφορίες:  www.enosieptanision.gr/ info@enosieptansion.gr

Τηλ.: 2106017441-6946259240

Γραφείο Τύπου ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.