ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥ ΠΑΤΡΕΙΘΙΑ – ΝΕΟ Δ.Σ. ΚΟΠ

ΠΡΟΣ:  Τα μέλη του Κοινωφελούς Ομίλου Πλατρειθιά και τους Πλατρειθιώτες.Σαν μέλη του προηγούμενου Δ.Σ. του Κ.Ο.Π. νοιώθουμε υποχρεωμένοι να σας πούμε:

Πιστεύαμε – και πιστεύουμε – ότι η Διοίκηση του Ομίλου πρέπει να ανανεωθεί, γι αυτό και για πρώτη φορά ανακοινώσαμε πρόσκληση για κατάθεση υποψηφιοτήτων οκτώ μέρες πριν από τις εκλογές. Δυστυχώς στην πρόσκλησή μας ανταποκρίθηκαν μόνο τρία  άτομα, ενώ παράλληλα δεχτήκαμε «πιέσεις» από πολλά μέλη να μην «εγκαταλείψουμε» το Δ.Σ.

Οι «πιέσεις» αυτές και η μεγάλη προσέλευση υποστήριξής τους στη Γενική Συνέλευση, μας υποχρέωσαν να αναθεωρήσουμε την απόφασή μας να μην είμαστε υποψήφιοι σ’ αυτές τις εκλογές. Θα συνεχίσουμε λοιπόν, αφού έτσι αποφασίστηκε, σαν μέλη και του νέου Δ.Σ. να προσπαθούμε, σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και πάντα με τη δική σας βοήθεια. Γιατί αυτή η βοήθεια είναι που μας δίνει δύναμη και σ’ αυτή οφείλεται ότι μέχρι σήμερα έγινε. Μπορεί βέβαια αυτό που έγινε να μην είναι αρκετό ή για κάποιους να μην είναι το επιθυμητό. Αυτό το λέμε, όχι επειδή κάποιοι εξέθεσαν διαφορετική άποψη εκεί που όφειλαν, αλλά επειδή οι ψίθυροι των  «απόντων και μόνων καφενιστών» αιωρούνται και φτάνουν και σε κάποιους που δεν τους… γνωρίζουν.  Κατανοούμε ενδεχόμενους «πόνους», όμως το «είδος» τους δεν μας επιτρέπει την παροχή ίασης. Είμαστε δε υποχρεωμένοι να διευρύνουμε την προσπάθεια ενός κοινωνικού-φιλανθρωπικού  έργου σε βάρος οποιασδήποτε υποστήριξης δημόσιου λόγου που ακυρώνεται από την αρνητική–αν όχι παρασιτική-  παρουσία εκείνου που τον εκφέρει. Δεν είναι της φιλοσοφίας μας αυτές οι παρατηρήσεις, ενίοτε όμως στους μη γνωρίζοντες σχηματίζονται εσφαλμένες αντιλήψεις. Εμείς θα είμαστε εδώ, πάντα πρόθυμοι να εξηγήσουμε τι και γιατί το κάνουμε, αλλά και γιατί… δεν κάνουμε, και να επεξηγήσουμε ότι δεν διαφαίνεται.

Ευθύμιος Βαρβαρήγος

Γιάννης Βαρβαρήγος,

Βασίλης Κατωπόδης

Διονύσιος Φιλιππάτος

Ζαχαρένια Γαβρίλη

To νέο Δ.Σ. του Ομίλου Πλατρειθιά:

Ιωάννης Τρέλλης  πρόεδρος

Διονύσιος Φιλιππάτος, αντιπρόεδρος

Ευθύμιος Βαρβαρήγος, γραμματέας

Γιάννης Βαρβαρήγος, ταμίας

Βασίλης Κατωπόδης,μέλος

Ζαχαρένια Γαβρίλη, μέλος

Αγγέλικα Μεταξά μέλος