ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΙΘΑΚΗΣ

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ιθάκης, το ψηφοδέλτιο που στήριξε το ΚΚΕ στο Δήμο, ευχαριστεί κατ’ αρχή όλους αυτούς που τίμησαν με την παρουσία τους το ψηφοδέλτιό μας.

     Ευχαριστεί όλους αυτούς που σε δύσκολες συνθήκες έφτασαν ως τη κάλπη και ψήφισαν τον συνδυασμό μας. Ιδιαίτερα όσους έκαναν το βήμα για πρώτη φορά. Σφίγγει το χέρι σ’ αυτούς που δεν λιποψύχησαν στη χτεσινή εκλογική διαδικασία και ομόρφυναν τις κάλπες με τα γαρύφαλλα και τα σφυροδρέπανα.

     Το χτεσινό αποτέλεσμα αποκτά ιδιαίτερη αξία και μεγαλύτερη σημασία, με δεδομένη τη ριζικά διαφορετική πολιτική γραμμή που εκφράζει το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με τον άλλο συνδυασμό που στήριξαν όλα τα άλλα κόμματα μηδενός εξαιρουμένου, κόμματα που εκφράζουν την πολιτική της ΕΕ και του κεφαλαίου, κόμματα που δεσμεύονται στο αντιδραστικό θεσμικό πλαίσιο που έχουν ουσιαστικά συν-διαμορφώσει και στην τοπική διοίκηση.

     Πιο σοφοί από χτες και από καλύτερες θέσεις θα είμαστε το μάτι και το αυτί σας στο Δημοτικό Συμβούλιο. Τονίζουμε ότι οι ψήφοι της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ θα κατατεθούν από σήμερα σε κάθε τόπο δουλειάς και μόρφωσης, σε κάθε γειτονιά και χωριό, για να διεκδικήσουμε μέτρα ανακούφισης για τους εργαζόμενους και τους ανέργους, για τους μαθητές και τους συνταξιούχους , για το εργατικό κίνημα και τη κοινωνική συμμαχία. Σ’ αυτή τη κατεύθυνση μέσα κι έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, θα δράσουν όλοι οι εκλεγμένοι μας.

     Έχουμε επίγνωση των ευθυνών μας και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να διεκδικήσουμε τη λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η λαϊκή οικογένεια. Σας καλούμε συνοδοιπόρους στους αγώνες που έρχονται.

                                   ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΙΘΑΚΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.