ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ «ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ»

Σήμερα Κυριακή 5 του Μάη ο Αλέξανδρος Αλεξάκης και υποψήφιοι της «Επτανησιακής Πρωτοβουλίας» κατέθεσαν στο Πρωτοδικείο Κέρκυρας το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, που απαρτίζεται από εξήντα τρεις υποψηφίους (τον ανώτατο δυνατό αριθμό υποψηφίων), από όλες τις περιφερειακές ενότητες των Ιονίων Νήσων.

Στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες, που στη συντριπτική πλειοψηφία τους δεν έχουν εμπειρία από ανάλογη διαδικασία στο παρελθόν και διακατέχονται από διάθεση για προσφορά στον τόπο μας.

Συγκροτήσαμε ένα δυναμικό ψηφοδέλτιο ελπίδας και προοπτικής για την επόμενη μέρα στα Επτάνησα, που απαρτίζεται από τους:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΘΑΚΗΣ

1.         Βασιλόπουλος Γεώργιος του Τηλέμαχου. Συνταξιούχος δάσκαλος. Πρώην Δήμαρχος Ιθάκης. Άνθρωπος με αξιόλογη προσφορά στην κοινωνία των Επτανήσων, άνθρωπος με μεγάλη αγάπη για τον τόπο του.

2.         Τροχούλα Διονυσία του Ιωάννη. Απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδας, Deree College, με πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι γλωσσομαθής με πτυχία σε Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά και με γνώση της κινέζικης γλώσσας. Είναι εθελόντρια στις Μ.Κ.Ο. WWF, Αρχέλων, Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης και ΕΛΙΞ με μεγάλη συμμετοχή σε περιβαλλοντικές δράσεις.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

1.         Βαγγελάτος Ανδρέας του Βασιλείου. Οικονομολόγος. Πτυχιούχος Πάντειου Πανεπιστήμιου / Δημόσια διοίκηση. Μέλος Οικονομικού επιμελητηρίου. Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας οργάνωσης. Μέλος αδελφότητας Κεφαλληνίων Αθήνας.

2.         Βασίλα – Πεφάνη Ευτυχία του Θεοδώρου. Τραπεζική υπάλληλος.

3.         Βλάχος Παναγής του Νικολάου. Οδηγός λεωφορείου στο Δήμο Κεφαλονιάς. Πρώην νομαρχιακός σύμβουλος Κεφαλονιάς Ιθάκης. Υποψήφιος βουλευτής με την “Κοινωνική Συμφωνία”. Μέλος της τουριστικής επιτροπής του Δήμου Κεφαλονιάς.

4.         Διβάρης Ευάγγελος του Πανογιώργη. Πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ. Με μεταπτυχιακά στα πανεπιστήμια του Kent του Ηνωμένου Βασιλείου και Λουβαίνης στο Βέλγιο. Ήταν επιστημονικός συνεργάτης και μόνιμος εκπρόσωπος της ΠΑΣΕΓΕΣ στα Ευρωπαϊκά όργανα και εργάστηκε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στη Γενική Διεύθυνση Γεωργίας. Υπήρξε εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ή και της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε σημαντικές επιτροπές, Ειδικός Γραμματέας στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και προϊστάμενος του Διοικητικού Τομέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών. Σήμερα είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης Φίλων Ελαιολάδου Φίλαιος και υπήρξε Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Κέντρου για την Προστασία της Φύσης που εδρεύει στο Tilburg της Ολλανδίας.

5.         Καππάτου Γεωργία του Παναγιώτη. Αγρονόμος – τοπογράφος μηχανικός. Πτυχιούχος Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

6.         Κατσούρης Διονύσιος του Ευαγγέλου. Πρόεδρος της Ένωσης ηλεκτρολόγων Κεφαλονιάς. Πρόεδρος του Εξωραϊστικού επιμορφωτικού Συλλόγου Διλινάτων.

7.         Κουγιανός Γεράσιμος του Σπυρίδωνος. Πτυχιούχος Λογιστικής Τ.Ε. Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Ναυτιλιακές σπουδές.

8.         Μινέτος Χαράλαμπος του Γερασίμου. Ιδιωτικός υπάλληλος. Οδηγός – μεταφορέας. Πτυχιούχος μηχανικός αυτοκινήτων. Πρώην αντιπρόεδρος κοινότητας Βλαχάτων. Πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου “Αίνος”. Αντιπρόεδρος Συλλόγου τριτέκνων Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

9.         Παγουλάτου Μαρία του Νικολάου. σ. Ιδιωτικός υπάλληλος

10.       Πυλαρινού Νικολέτα του Δημητρίου. Φιλόλογος – ιστορικός. Με μεταπτυχιακές σπουδές στην ιστορική έρευνα. Έχει πολιτική και αυτοδιοικητική παρουσία.

11.       Σπανός Δημήτριος του Διονυσίου – Ευαγγέλου. Απόφοιτος τμήματος λογιστικής ΤΕΙ Καβάλας. Λογιστής. Πρώην γραμματέας στο σωματείο στο σωματείο Ιδιωτικών υπαλλήλων. Πρώην νομαρχιακός Σύμβουλος και γραμματέας του νομαρχιακού Συμβουλίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Πρώην πρόεδρος αναπτυξιακής εταιρίας Κεφαλονιάς και Ιθάκης και αντιπρόεδρος κέντρου επιχειρηματικής και τεχνολογικής Ανάπτυξης Ιονίων νήσων. Μέλος επιτροπής διαχείρισης προγραμμάτων ΕΔΠ (Leader).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.