ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ- ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι
Όλοι οι συμπολίτες μας αλλά κυρίως ο κλάδος μας των μικρών εμπόρων και επαγγελματιών βιώνουμε επαγγελματικά και βιοποριστικά μία πρωτόγνωρη, επώδυνη, εξοντωτική και μακρά δοκιμασία εδώ και 8 χρόνια.
Είμαστε αντιμέτωποι με την πλέον βίαια αποδόμηση κάθε σχεδιασμού και ελπίδας σε όλες τις φάσεις της ζωής μας για εμάς, για τις οικογένειες μας, αλλά και για όλη την κοινωνία.
Πιστεύουμε ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες δοκιμάζεται ταυτόχρονα και η αναγκαιότητα ύπαρξης ή όχι των Συλλόγων μας ως Φορέων και Οργάνων έκφρασης, εκπροσώπησης και διεκδίκησης των συναδέλφων μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας θέτει σε πρώτη προτεραιότητα προς συζήτηση τα θέματα του φορολογικού και του ασφαλιστικού που αφορά τον κλάδο μας, τους πλειστηριασμούς των κατοικιών και της επαγγελματικής στέγης συναδέλφων, και το κυρίαρχο θέμα των κατασχέσεων των τραπεζικών επιχειρηματικών λογαριασμών που συνδέονται με τα POS, που αφορά άμεσα την λειτουργία και βιωσιμότητα των επιχειρήσεων μας.
Ελπίζουμε να συμμερίζεστε την άποψη ότι για τα συγκεκριμένα θέματα – και όχι μόνο για αυτά αλλά και για οτιδήποτε αφορά τον κλάδο μας – η ευθύνη μας να αγωνιστούμε από κοινού σαν Συλλογικά Όργανα αποτελεί την πιο επίκαιρη και κορυφαία υποχρέωση μας απέναντι στους συναδέλφους μας και τις οικογένειες τους.
Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος αφουγκραζόμενος την αγωνία και την απόγνωση χιλιάδων συναδέλφων μας που στερούνται το δικαίωμα να εξασκήσουν το επάγγελμα τους και να ζήσουν με αξιοπρεπείς συνθήκες τις οικογένειες τους, κάτω από την αφόρητη πίεση μιάς κατασκευασμένης κρίσης για την οποία οι ίδιοι δεν ευθύνονται –
σας καλεί την Δευτέρα 30 Οκτώβρη 2017 στις 6.00 το απόγευμα στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου στο Αργοστόλι, να συζητήσουμε για τα παραπάνω θέματα με στόχο να δραστηριοποιηθούμε όλοι μαζί ενωμένοι να κινητοποιηθούμε και να διεκδικήσουμε την επιβίωση μας. Ελπίζουμε στην άμεση ανταπόκριση και συμμετοχή σας, τόσο των Διοικήσεων, όσο και των μελών των συλλόγων.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.