ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΙΘΑΚΗΣ

Την Παρασκευή, 14/02/2020, πραγματοποιήθηκε Δράση Ενημέρωσης σε 4 εκπαιδευτικά ιδρύματα του Δήμου Ιθάκης, σε συνεργασία με την Ψυχολόγο της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Κεφαλονιάς – Ζακύνθου – Ιθάκης ΑΜΚΕ «Μετάβαση», Βαϊνά Γλυκερία.

Η δράση περιλάμβανε ενημερωτική επίσκεψη στο Νηπιαγωγείο Βαθέως Ιθάκης, στο Γυμνάσιο Ιθάκης, Γενικό Λύκειο Ιθάκης και στο ΕΠΑΛ Ιθάκης.

Στα πλαίσια της δράσης, πραγματοποιήθηκε και ενημέρωση στο Κέντρο Υγείας Ιθάκης, όπου τα Στελέχη του Κέντρου Κοινότητας συναντήθηκαν με την Επισκέπτρια Υγείας.

Σε όλα τα σημεία μοιράστηκαν ενημερωτικά φυλλάδια και υπάρχουν πλέον αφίσες του Κέντρου Κοινότητας.

Στόχος του Κέντρου Κοινότητας είναι να διασυνδέει μέσω παραπομπών τα ωφελούμενα άτομα-πολίτες του Δήμου Ιθάκης με επιμέρους φορείς και υπηρεσίες τοπικής, περιφερειακής και εγχώριας εμβέλειας, όπως υπηρεσίες ΟΤΑ, δημόσιες υπηρεσίες, εθελοντικές οργανώσεις και οργανισμούς κοινωνικού χαρακτήρα, για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους. Η δημιουργία του έρχεται να συνδράμει και να ενισχύσει καθοριστικά τις ήδη υπάρχουσες κοινωνικές δομές και απευθύνεται σε επίπεδο ανθρώπινης κοινότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.