ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ Τ.Ο. Ν.Δ. ΙΘΑΚΗΣ

Και τώρα τι; Ο λαός μίλησε. Το δημοκρατικό του δικαίωμα φυσικά και του έδωσε την ευκαιρία της επιλογής και χαρούμενος σήμερα γιορτάζει την εύπλαστη επιλογή του. Μέσα στην μεγάλη του χαρά ένα μεγάλο μέρος του λαού ξέχασε με μιας ότι δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας λαός φτωχός και κακομοίρης που ασφυκτιά στην οικονομική εξαθλίωση και βρίσκεται στις παρυφές ενός μοιραίου και αναπόφευκτου φαλιμέντου. Το θέατρο και η εξαπάτηση ενός ολόκληρου λαού για μια ακόμη φορά νίκησε.

Ο Έλληνας ανεξήγητα συνεχίζει να χτυπά το κεφάλι του στον τοίχο χωρίς να καταλαβαίνει ότι ο τοίχος δεν πέφτει αλλά πιθανότερο είναι να σπάσει το κεφάλι του. Η Τ.Ο. Ν.Δ. ΙΘΑΚΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους άκουσαν την φωνή της λογικής, ψήφισαν Ν.Δ. και μίκρυναν την διαφορά από 19 μονάδες τον Φεβρουάριο στις 6,5 μονάδες την 20/9 από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ευχαριστεί όλες και όλους πού ψήφισαν με καρδιά και με γνώμονα ένα παλιό ρητό που λέει ότι με μια σφαίρα σκοτώνεις τον εχθρό σου με μία λάθος επιλογή στην ψήφο σου όμως σκοτώνεις τα ίδια τα παιδιά σου.

ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ Δ. 

Α. Τ.Ο  Ν.Δ. ΙΘΑΚΗΣ