ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΘΑΚΗΣ «Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ»

Ο Σύλλογος Γυναικών Ιθάκης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει για άλλη μία φορά την οικογένεια Γερασίμου Βαλλάτου και ιδιαιτέρως την χορηγό και επίτιμο μέλος του Συλλόγου μας κ. Φραντζέσκα Βαλλάτου, για την σημαντική οικονομική βοήθεια που ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια μας προσφέρουν, χωρίς την οποία δεν θα είμαστε σε θέση να επιτελέσουμε το έργο μας.
Παρά το γεγονός ότι φέτος δεν επισκέφτηκαν το νησί μας λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων τους και μας έλειψαν από όλες τις εκδηλώσεις και κυρίως από την χοροεσπερίδα του ΚΑΠΗ δε λησμόνησαν το φιλάνθρωπο χρέος τους και κατέθεσαν στο λογαριασμό του Συλλόγου μας το ποσό των χιλίων (1000) ευρώ προκειμένου να διατεθεί για τις ανάγκες συμπολιτών μας και οικογενειών του νησιού μας που χρήζουν της βοήθειας μας και της αλληλεγγύης μας.
Με την σημαντική βοήθεια της οικογένειας Γερασίμου Βαλλάτου και ιδιαιτέρως της κ. Φραντζέσκας κατά τα τελευταία χρόνια ο Σύλλογος μας είναι σε θέση να προσφέρει κατά την διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και του Πάσχα αλλά και καθ΄όλη την διάρκεια του έτους, πλούσια δέματα με τρόφιμα και άλλα είδη σε οικογένειες που στερούνται της δυνατότητας αξιοπρεπούς διαβίωσης, συμπαραστεκόμενες έτσι, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, σε εκείνους τους συνανθρώπους μας που χρήζουν της βοήθειας μας. Και πάλι ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε υγεία και ευτυχία.-
για το Σύλλογο Γυναικών Ιθάκης ¨Η Πηνελόπη¨
Η Πρόεδρος Δ.Σ.
Σπυριδούλα Κ. Μπούα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.