ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΘΑΚΗΣ «Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ»

Ο Σύλλογος μας και τα μέλη του θεωρούν υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημοσίως την κ. Φραντζέσκα σύζυγο Γερασίμου Βαλλάτου, επίτιμο μέλος του Συλλόγου μας, για την συνεχή και αδιάλειπτη για αρκετά χρόνια βοήθεια της στο Σύλλογο μας με το χρηματικό ποσό των 1.000,00 ευρώ κατ΄  έτος. Με τα χρήματα αυτά ο Σύλλογός μας στέκεται αρωγός σ’ εκείνους τους συμπατριώτες μας, που μέσα σε αυτή την δύσκολη συγκυρία που όλοι βιώνουμε, χρήζουν της δικής μας προσφοράς.

Ο Σύλλογος μας έκλεισε ήδη τα 30 χρόνια και όλοι μας καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να παραμείνει ενεργός και δραστήριος και κυρίως αλληλέγγυος στους ανθρώπους εκείνους που μας έχουν ανάγκη.

Την αλληλεγγύη μας αυτή είμαστε σε θέση να την κάνουμε πράξη χάρη  στην συνεχή ευγενική προσφορά της κ. Φραντζέσκας Βαλλάτου, την οποία ευχαριστούμε και της ευχόμαστε να είναι πάντα καλά αυτή και η οικογένειά της.

Ελπίζουμε το παράδειγμα της να ακολουθήσουν και άλλοι συμπατριώτες μας. Ο λογαριασμός του Συλλόγου μας για όποιον επιθυμεί να συνεισφέρει στο έργο μας είναι στην ALPHA BANK με αριθμό λογαριασμού 658002002000289.

Εκ του Δ.Σ.