Η «ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ

?????????????????????????????????????????????????????????

Το γραφικό νησί του μύθου και της ποίησης, η Ιθάκη, ήταν ο πρώτος προορισμός ανακοίνωσης υποψηφίων της «Επτανησιακής Πρωτοβουλίας», για τις περιφερειακές εκλογές του Μάη, την Παρασκευή 22 Μαρτίου.

Στο όμορφο νησί ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αλέξανδρος Αλεξάκης, συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξής του επισκέφθηκε το Δημαρχείο και είχε συνάντηση συνεργασίας με το Δήμαρχο Ιθάκης Διονύση Στανίτσα με τον οποίο συζήτησαν για θέματα που απασχολούν τον τόπο.

Στη συνέχεια ο κ. Αλεξάκης επισκέφθηκε υπηρεσίες του νησιού, συνομίλησε με υπαλλήλους, αλλά και κατοίκους οι οποίοι του έθεσαν προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο νησί.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης δεσμεύτηκε ότι στις πρώτες προτεραιότητες της συμμετοχής του στην περιφέρεια θα είναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων των μικρών, απομονωμένων νησιών, η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων τους, ιδιαίτερα τους δύσκολους χειμερινούς μήνες και η στήριξη των νέων ανθρώπων, που αποτελούν την ελπίδα για το μέλλον τους – κάτι που αποτελεί συστατικό στοιχείο για την αναζωογόνηση και την προοπτική τους.

Το βράδυ ο κ. Αλεξάκης παραβρέθηκε στην ομιλία και στην παρουσίαση των υποψηφίων του υποψήφιου για μια νέα θητεία Δημάρχου κ. Στανίτσα στο Σταυρό, το κεφαλοχώρι της βόρειας Ιθάκης.

Στις περιοδείες και στις επαφές του στο νησί τον υποψήφιο περιφερειάρχη συνόδευσε και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της “Επτανησιακής Πρωτοβουλίας” στην Ιθάκη, το στέλεχος της αυτοδιοίκησης με την τεράστια προσφορά στην τοπική κοινωνία Γιώργος Βασιλόπουλος.

Ο Αλέξανδρος Αλεξάκης ευχαρίστησε και συγχάρηκε τον κ. Βασιλόπουλο, η συμμετοχή του οποίου στο ψηφοδέλτιο αποκτά και συμβολικά χαρακτηριστικά, αφού ήταν ο πρώτος υποψήφιος των Επτανήσων που συντάχθηκε στη μεγάλη προσπάθεια της “Επτανησιακής Πρωτοβουλίας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.