Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΙΘΑΚΗΣ ΣΤΟ 11ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΗΣ


Φίλες και φίλοι

Σας ενημερώνουμε σχετικά με τις εμφανίσεις που θα πραγματοποιήσει η Φιλαρμονική μας, στα πλαίσια του 11ου Διεθνούς Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χορωδιών & Ορχηστρών στην Αθήνα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΜΑΪΟΥ 2019 & ΩΡΑ : 12:00

Παράλληλη δράση του 11ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής θα αποτελέσει η Παρέλαση Φιλαρμονικών από την Πλατεία Μοναστηρακίου μέχρι την Πλατεία Συντάγματος. Οι Μπάντες, σε όλο το μήκος του εμπορικότερου δρόμου, του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, στην οδό Ερμού, θα παιανίζουν θριαμβευτικά εμβατήρια (Marcie Trionfale), αλλά και εθνικά εμβατήρια με φόντο την Βουλή των Ελλήνων, όπου η παρέλαση θα λάβει τέλος.

Η παρέλαση Φιλαρμονικών, αποτελεί προπομπό του 11ου Διεθνούς Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χορωδιών & Ορχηστρών. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, ο Σύνδεσμος διοργανώνει το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών, Χορωδιών και Ορχηστρών το τριήμερο 3, 4 & 5 Μαΐου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης.

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΜΑΪΟΥ 2019 & ΩΡΑ : 19:00

Η Συναυλία της Φιλαρμονικής μας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης.

Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρεια Αττικής και του Δήμου Αθηναίων.

Αύριο Πέμπτη 11/04/2019 με νεότερη ανακοίνωση μας θα σας ενημερώσουμε σχετικά με τον τρόπο προμήθειας και τις τιμές των εισιτηρίων.

Σας ευχαριστούμε

Από το Δ.Σ. του Κ.Ο.Ι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.