ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ

Οι υποψήφιοι βουλευτές των κομμάτων που έχουν δοθεί μέχρι τώρα στη δημοσιότητα για το Νομό Κεφαλονιάς και Ιθάκης είναι

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Κεφαλονιάς και Ιθάκης, είναι η βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο Μάκης Βασιλάτος και ο Ιθακήσιος Δημήτρης Ραυτόπουλος.

Στο ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στο Νομό Κεφαλονιάς και Ιθάκης συμμετέχουν οι Κεφαλονίτες Χαράλαμπος Λυκούδης και Σάββας Σαββαόγλου  και η Ιθακησία Πηνελόπη Λυκούδη.

Στο ψηφοδέλτιο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ στο Νομό Κεφαλονιάς και Ιθάκης συμμετέχουν ο Διονύσιος Τρωϊάνος, η Βασιλικη Μπούρδου και η Ελένη Σταματάτου.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο Νομό Κεφαλονιάς και Ιθάκης, είναι ο Συνοδινός- Βαλλιάνος Βαγγέλης πολιτικός μηχανικός μέλος Λαϊκής επιτροπής Ληξουρίου, ο Διονύσης Γεωργόπουλος  εκπαιδευτικός μέλος ΕΠ. Δ. Ελλάδος του  Κ.Κ.Ε. , πρόεδρος της Ε.Λ.Μ.Ε. Κεφαλονιάς-Ιθάκης και ο  Γιώργος  Γαβρίλης πρόεδρος του εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς-Ιθάκης.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Κεφαλονιάς και Ιθάκης, είναι ο Διονύσης Μαρκάτος, Διοικητής του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου Ληξουρίου, ο Αντώνης Λουβερδής, πρωην Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος στην ΔΕΚΑ Αργοστολίου και ο Ιθακήσιος Ανδρέας, συνταξιούχος ναυτικός.

Στο ψηφοδέλτιο των ΑΝ.ΕΛ στο Νομό Κεφαλονιάς και Ιθάκης συμμετέχουν η Σταβερη Αικατερινη του Σπυρίδωνος, ο Κατσαμπίρης Κωνσταντίνος και η Μικελάτου Γεωργία

Οι υποψήφιοι βουλευτές της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ στο Νομό Κεφαλονιάς και Ιθάκης, είναι ο Γιώργος Ματαράγκας, η Ιθακήσια Ελένη (Λίλα ) Αλιμαντίρη και ο Χαράλαμπος Αλεξανδρόπουλος.

Οι υποψήφιοι βουλευτές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Νομό Κεφαλονιάς και Ιθάκης, είναι η Γαιτανίδου Ευανθία – οικονομολόγος, ο Γαλιατσάτος Νικόλαος – συντ/χος καθηγητής Μ.Ε συνδικαλιστής και ο θιακός Λουράντος Νικόλαος – εργάτης.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ (Ε.ΠΑ.Μ.), στο Νομό Κεφαλονιάς και Ιθάκης, είναι ο Ιωσήφ Λουκέρης του Βασιλείου και ο Μαρίνος Φωτεινάτος.

Οι υποψήφιοι βουλευτές της  ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Νομό Κεφαλονιάς και Ιθάκης, ο Ιωάννης Κουλουμπής, ο  Χρήστος Δάβουλος, και η Παρθενόπη Βιτσεντζάτου.