Η ΚΡΑΤΣΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ

Πρώτη χρονικά, εκ των υποψηφίων Περιφερειαρχών των Ιονίων Νήσων, κατέθεσε το ψηφοδέλτιο της παράταξής της, η επικεφαλής του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά», Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου.

Όπως αναφέρει το σχετικό κείμενο της παράταξης:

Το πλήρες ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής παράταξης «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά», για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, κατέθεσε το πρωί του Σαββάτου, πρώτη εκ των υποψηφίων Περιφερειαρχών των Ιονίων Νήσων, η επικεφαλής του συνδυασμού, υποψήφια Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, συνοδευόμενη από τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους Κέρκυρας

Το ψηφοδέλτιο περιλαμβάνει 63 υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους που είναι και ο ανώτατος επιτρεπόμενος αριθμός υποψηφίων, ενώ το ποσοστό των γυναικών, υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, είναι 40 %, όπως ορίζει ο Νόμος

Μετά την κατάθεση του συνδυασμού στο Πρωτοδικείου, η κα Κράτσα- Τσαγκαροπούλου δήλωσε: «Με πλήρη ικανοποίηση από τη στελέχωση της παράταξής μας, κατέθεσα σήμερα στο Πρωτοδικείο Κέρκυρας, τον πλήρη συνδυασμό της Περιφερειακής παράταξης “ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά”, με τον οποίο θα διεκδικήσουμε την ψήφο εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας, στις 26 Μαΐου, ώστε να μας δώσουν μία ισχυρή εντολή και τη δύναμη να τους υπηρετήσουμε για τα επόμενα χρόνια. Ο συνδυασμός “ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά”, πλαισιώνεται από πρόσωπα υπερήφανα για την ιστορία του Ιονίου, υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις από τον παραγωγικό, επιστημονικό και κοινωνικό χώρο, άνδρες και γυναίκες με πίστη στις δυνατότητες της πατρίδας τους, ανθρώπους με εμπειρία, αλλά και συνάμα νέους με όραμα και ορμή για ανοικτούς δρόμους και προοπτική στον τόπο μας. Βγαίνουμε μπροστά. Πάμε δυνατά για το Ιόνιο, πάμε τα νησιά μας ψηλά!!!», δήλωσε η υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου.

Αναλυτικά το ψηφοδέλτιο της παράταξης «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Kάθε νησί ψηλά», για τις Περιφερειακές Ενότητες Κεφαλλονιάς – Ιθάκης, έχει ως εξής :

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

– Απέργη Ελένη, Ελεύθερος Επαγγελματίας, Τουριστική Επιχείρηση.

– Κουρής Ευστάθιος-Σωτήριος, πρώην Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Κεφαλονιάς- Ιθάκης

– Λορεντζάτος Γεράσιμος-Χαράλαμπος, Ελεύθερος Επαγγελματίας, πρώην Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Κεφαλονιάς-Ιθάκης

– Μαρκαντωνάτος Σίμος, Αγρότης, Μέλος Ομοσπονδίας Κωπηλασίας Κεφαλονιάς

– Μαρκέτου Ιωάννα- Διονυσία, Δικηγόρος, Γραμματέας ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς -Ιθάκης

– Παρίσης Ηλίας, Συνταξιούχος Στρατιωτικός, Υποστράτηγος ε.α.

– Παλημέρης Διονύσιος, Υπάλληλος ΑΔΜΗΕ Α.Ε.

– Σκιαδαρέση Μαρία, Αρχιτέκτων

– Τραυλός Σταύρος, Πολιτικός Μηχανικός, πρώην Πρόεδρος ΤΕΕ Κεφαλονιάς- Ιθάκης

– Φιοραβάντες Ευάγγελος, Δημόσιος Υπάλληλος, Πρόεδρος Ετεροδημοτών Κεφαλλονιάς-Ιθάκης ΝΔ

– Χαρτουλιάρη Ζωή- Δήμητρα, Εφοριακός, Οικονομολόγος Msc

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΘΑΚΗΣ

– Λιβιτσάνης Αθανάσιος , Ελεύθερος Επαγγελματίας, πρώην Έπαρχος Ιθάκης

– Σαρδελή Σμαράγδα, Έμπορος, πρώην Θεματική Αντιπεριφερειάρχης, πρώην Έπαρχος Ιθάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.