Η ΝΕΑ ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΘΑΚΗΣ ΠΕΛΑΓΙΑ-ΑΛΙΚΗ ΛΑΖΑΡΗ

Πριν μερικές μέρες ο Χορευτικός Σύλλογος Ιθάκης «Χαρίλαος Τσιγώνιας» καλωσόριζε την κ. Λάζαρη Πελαγία-Αλίκη ως τη νέα χοροδιδασκάλισσα του Συλλόγου για την χορευτική περίοδο 2016-2017 και της ευχόταν καλή επιτυχία! Πρώτο δείγμα δουλειά της ηταν η παρουσίαση του χορευτικού – η προετοιμασία ηταν του προηγούμενου δασκάλου κ. Σουλτανα- στο «Χορευτικό Αντάμωμα των Νησιών του Ιονίου» που μάλιστα στέφθηκε από επιτυχία. Παιδί του νησιού μας η Πελίνα ας τη γνωρίσουμε καλύτερα μέσα από την εκπαίδευση και κατάρτιση της αλλά και από ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό, μετά από το 2009 που πήρε το απολυτήριο της από το Γενικό Λύκειο Ιθάκης και στράφηκε σε σπουδές.
4

3
2016 Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης: “Φυσική δραστηριότητα και ποιότητα ζωής” της σχολής επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Παρακολούθηση σεμιναρίου χορών Πηλίου, Ικαρίας και Καρύστου απο τον πολιτιστικό σύλλογο «Πολυμήλη».
Παρακολούθηση σεμιναρίου με χορούς από τα κύθηρα απο τον σύλλογο παραδοσιακών χορών «Παραδοσιακή φλόγα».
2015 Παρακολούθηση σεμιναρίου Παραδοσιακών χορών Ικαρίας απο τον Πανικάριο σύλλογο «Άρτεμις Ταυροπόλος».
12/2013 Αποφοίτηση με τιμητική διάκριση από τη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Α.Π.Θ με ειδικότητα Ελληνικών Παραδοσιακών χορών.
08/2013–09/2013 Παρακολούθηση και συμμετοχή με προφορική ανακοίνωση με θέμα:” Η κοινωνική παιδιατρική στο δρόμο για την Ιθάκη αγωγή υγείας και περίθαλψης στις απομονωμένες νησιωτικές περιοχές” στο 25ο πανελλήνιο συνέδριο της Ελληνικής Εταιρίας Κοινωνικής παιδιατρικής & προαγωγής υγείας που διεξήχθη στην Ιθάκη
Ελληνική Εταιρία Κοινωνικής και Παιδιατρικής Προαγωγής της υγείας
04/2013 Συμμετοχή σε σεμινάριο πρώτων βοηθειών
Σώμα εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ε.Ε.Σ Θεσσαλονίκης.
04/2013 Παρακολούθηση και συμμετοχή με προφορική ανακοίνωση με τίτλο: “Οι επιδράσεις της άσκησης σε άτομα τρίτης ηλικίας” καθώς και με αναρτημένη ανακοίνωση με τίτλο: ” Πολλαπλή σκλήρυνση και υδροθεραπεία” στο 16ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού.
Ένωση Γυμναστών Βορείου Ελλάδος
04/2013 Εθελοντική συμμετοχή στο 21ο φεστιβάλ χορευτικών συγκροτημάτων με τον αθλητικό σύλλογο Α.Μ.Ε.Α “Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ”.
03/2013 Παρακολούθηση επιστημονικής ημερίδας με θέμα: “Ανατολική Ρωμυλία( Βόρεια Θράκη)- Όψεις Πολιτισμού (τραγούδι-μουσική-χορός-ενδυμασία)”
12/2012 Συμμετοχή με προφορική ανακοίνωση με τίτλο: “Ο ρόλος των προγραμμάτων άσκησης σε ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2” στο 13ο Θεματικό Συνέδριο της Ένωσης Γυμναστών Βορείου Ελλάδος.
04/2012 Παρακολούθηση της εκδήλωσης με θέμα: “Επιστημονικές, εκπαιδευτικές και επαγγελματικές εξελίξεις και προοπτικές στο χώρο της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού, τον 21ο αιώνα”
12/2011 Παρακολούθηση σεμιναρίου με τίτλο “Προσαρμοσμένη Φυσική Αγωγή, Παιδαγωγικές προσεγγίσεις και Εφαρμογές” καθώς και του σεμιναρίου “Η παιδαγωγική προσέγγιση του μαθήματος της Φυσικής αγωγής στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση” τα οποία διεξήχθησαν στα πλαίσια του 12ου Θεματικού Συνεδρίου της Ένωσης Γυμναστών Βορείου Ελλάδος.
07/2011 Συμμετοχή ως εθελόντρια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων χάντμπολ
04/2011 Παρακολούθηση του 14ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού καθώς και συμμετοχή στο ημερήσιο σεμινάριο “Διδακτικής και μεθοδολογίας της Φυσικής Αγωγής στην Εκπαίδευση” που διεξήχθη στα πλαίσια του Διεθνούς Συνεδρίου.
11/2010 Συμμετοχή στο 4ο πανελλήνιο συνέδριο θεραπευτικής γυμναστικής / 2η ημερίδα ειδικής φυσικής αγωγής
27

26

29

28

25

24

23

9

22

8

7

6

5
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
2015 Εργασία στο τουριστικό Γραφείο LAZARIS TRAVEL SERVISES
07/2013–08/2013 Εργασία στις παιδικές κατασκηνώσεις ΚΑΛΥΒΑΣ Α.Ε ως ομαδάρχισσα
Διεθνείς Παιδικές Κατασκηνώσεις ΚΑΛΥΒΑΣ Α.Ε
Τις ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στο νέο της ρόλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.