Η ΣΗΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ!!!!!

Κατάρρευσε πάλι ο δρόμος στον Αετό και κάτι κώνοι ένα μήνα πεταμένοι στη μέση του οδοστρώματος, επισημαίνουν τον κίνδυνο. Ένας μήνας πέρασε ήδη, ο δρόμος στον αέρα, οι φορτωμένες νταλίκες και τα φορτηγά πηγαινοέρχονται και τα λεωφορεία με τα παιδιά ανεβοκατεβαίνουν καθημερινά. Ένας μήνας αναμένει το δυστύχημα και… ο κόσμος μας καλά κρατεί. Όπου δεν υπάρχει ευθύνη όμως, υπάρχουν δικαιολογίες και στη γραφειοκρατία της τριτοκοσμικότητάς μας το κακούργημα γίνεται πλημμέλημα.

Ας προσευχόμαστε λοιπόν να φροντίσει ο Θεός να μη συμβεί, όπως προσευχόμαστε να μη καούμε από πυρκαγιές, να μη πνιγούμε από πλημύρες. Οι ηθικοί αυτουργοί των καταστροφών στο απυρόβλητο. Τους προστατεύουν νόμοι  της λογικής του παραλόγου που τους υπηρετούν όργανα εθισμένα  στη διαπλοκή. Μια πολιτεία που ποτέ δεν προβλέπει, δεν προλαμβάνει αλλά μόνο συμπαραστέκεται και συλλυπείται.

Έτσι, όπως στο Μάτι, στην Ηλεία, στη Μάντρα κι όπου αλλού! Λες κι είναι δύσκολο να προβλέψεις την καταστροφή, λες κι είμαστε πολλοί και πρέπει ν’ αραιώνουμε. Κι ύστερα σου λέει να γυρίσουνε οι νέοι που έφυγαν.

Ντροπή!

Εφημερίδα ΠΛΑΤΥ ΡΕΙΘΡΟΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.