ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΣΤΗΝΕΙ ΚΑΛΠΕΣ Η ΝΔ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που μας έρχονται από τα κεντρικά του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έχει «κλειδώσει» από τους αρμοδίους η διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών και στην Ιθάκη. Μάλιστα, θα δημιουργηθεί τοπική οργάνωση (ΔΗΜ.Τ.Ο.) από το νησί που θα δραστηριοποιηθεί πάνω σε τοπικά θέματα που απασχολούν το νησί του Οδυσσέα ενώ τα μέλη θα συμμετέχουν κανονικά στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου της ΝΟΔΕ.

Ενόψει των επερχόμενων Εσωκομματικών Εκλογών του Κόμματος με πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής τους την 13η Μαΐου 2018, ενημερώνονται τα μέλη του Κόμματος ότι, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, οφείλουν με βάση το Καταστατικό του Κόμματος και τον Νέο Κανονισμό Πανελλαδικής Οργάνωσης, να καταβάλουν την καθορισμένη ετήσια οικονομική συνδρομή για το έτος 2018.

Σε αντίθετη περίπτωση αποκλείονται από το δικαίωμά τους να συμμετάσχουν στη διαδικασία εκλογής των Οργάνων της Πανελλαδικής Οργάνωσης, είτε ως εκλογείς είτε ως υποψήφιοι για οποιοδήποτε αξίωμα ή θέση. Ειδικότερα, διευκρινίζονται τα εξής:

  1. Όσα μέλη του Κόμματος έχουν κάρτα πρέπει να ελέγξουν αν ισχύει για το 2018. Καλέστε σχετικά στο τηλ. 210 9 444 222.
  2. Όσοι δεν έχουν την κάρτα μέλους για το τρέχον έτος, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις επερχόμενες εκλογές του Κόμματος, δύνανται να υποβάλουν αίτηση για την κάρτα μέλους,

α) έως τις 10.04.2018, εφόσον εξοφλήσουν το ποσό της οικονομικής συνδρομής με αντικαταβολή, δηλαδή με την παραλαβή της κάρτας, ή

β) έως τις 04.05.2018, εφόσον εξοφλήσουν το ποσό της οικονομικής συνδρομής ηλεκτρονικά, με την υποβολή της αίτησής τους.

Υπενθυμίζεται ότι, η ετήσια οικονομική συνδρομή για το έτος 2018 ανέρχεται στο ποσό των δώδεκα ευρώ (12,00€), ενώ υπάρχει η δυνατότητα καταβολής συνδρομής για δύο (2) έτη, συνολικού ύψους είκοσι δύο ευρώ (22,00 €) και για τρία (3) έτη, συνολικού ύψους τριάντα ευρώ (30,00 €).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.