ΚΡΑΤΣΑ: «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!!! ΚΑΘΕ ΝΗΣΙ ΨΗΛΑ»

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την παρουσίαση της υποψηφιότητας της κυρίας Ρόδης Κράτσα για την περιφέρεια Ιονίων Νήσων με τη ΝΔ, στο κτήριο της Κοργιαλένειου Βιβλιοθήκης στο Αργοστόλι.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο ευρωβουλευτής  Μ. Κεφαλογιάννης, ο δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλ. Παρίσης, η γνωστή επτανήσια δημοσιογράφος Αρετή Σιδηροκαστρίτη, ο  εν δυνάμει υποψήφιος  Βουλευτής  της Νέας Δημοκρατίας   Χαρ. Λυκούδης  μέλη της δημοτικής αρχής, το μέλος της ΠΕ της ΝΔ Κικ. Κακουράτου, η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γ. Κουλουμπή, οι Σμαράγδα Σαρδελή και Θανάσης Λιβιτσάνης, που απ ότι όλα δείχνουν θα είναι οι δύο υποψήφιοι για το Επαρχείο Ιθάκης, ο πρώην πρόεδρος του ΤΕΕ Στ. Τραυλός, ο τ. αντιπεριφερειάρχης Σωτ. Κουρής και πολλοί άλλοι

Στην παρουσίαση έγινε λόγος για την σημαντική ευρωπαϊκή και διεθνή καριέρα της Ρόδης Κράτσα στην πολιτική, ενώ έγινε λόγος και για τον ρόλο που έπαιξε στην διαμόρφωση των περιφερειών από τη θέση της αντιπροέδρου του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης έδειξε την πλήρη υποστήριξη του στην υποψηφιότητα της κυρίας Κράτσα μιλώντας για «τον κατάλληλο άνθρωπο, στην κατάλληλη θέση» καθώς και για μια «σπουδαία κυρία της πολιτικής, της Ευρώπης και μια αρχόντισσα των ιονίων νήσων».

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης προβλήθηκαν κάποια βίντεο με αποσπάσματα από την γεμάτη 15ετή πείρα της στην πολιτική και στην Ευρώπη. Επιπλέον παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το σύνθημα της προεκλογικής της εκστρατείας «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά».

Η ζακυνθινή υποψήφια περιφερειάρχης τόνισε επιπλέον πως ο τουρισμός ανέβηκε στα Ιόνια νησιά όχι εξαιτίας κάποιας οργανωμένης περιφερειακής πολιτικής αλλά εξαιτίας διαφόρων γεωπολιτικών συνθηκών, καθώς και πως υπάρχουν τρόποι προσέγγισης του «καλού» ποιοτικού βιώσιμου τουρισμού σε ένα νησί όπως η Κεφαλονιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.