ΛΙΒΙΤΣΑΝΗΣ: ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΑ Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΙΑΚΩΝ

Νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους για την αμέριστη συμπαράσταση σε εμένα και ιδιαίτερα στην αρχηγό του ψηφοδελτίου μας ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ, κα Ρόδη Κράτσα, δίνοντας μας την πρώτη θέση στην καρδιά σας και επιλέγοντάς μας εμένα στην πρώτη θέση ενός πολύ δυνατού τοπικού Επαρχιακού ψηφοδελτίου και την υποψήφια Περιφερειάρχη μας στην πρώτη θέση στην Ιθάκη αλλά και σε όλα τα Ιόνια Νησιά.

Η στήριξη σας μεταφράζεται σε εμπιστοσύνη για την επιλογή μου για 3η τετραετία ως Έπαρχο Ιθάκης και σας ζητώ να δώσουμε ξανά μαζί ακόμη μια μάχη την Κυριακή 2 Ιουνίου, για να οριστικοποιήσουμε ότι η Ρόδη Κράτσα θα είναι η νέα Περιφερειάρχης μας. Επιλέγοντας Ρόδη Κράτσα στο 2ο γύρο, δίνετε τεράστια δύναμη και στον Έπαρχο που επιλέξατε για να αποτελέσει βασικό συνεργάτη της στην τεράστια προσπάθεια που ξεκινά από την πρώτη Σεπτέμβρη, για να μπει η Ιθάκη ξανά στο επίκεντρο της προσοχής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Επαναλαμβάνω την άψογη συνεργασία για την οποία δεσμεύθηκα με το Δήμο Ιθάκης, τον επανεκλεγέντα Δήμαρχο και φίλο Δ. Στανίτσα καθώς και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές και καλώ πέρα από κόμματα και κομματικές γραμμές που είναι πια ξεπερασμένες, να στηρίξετε την τεράστια προσπάθεια που ξεκινάμε όλοι μαζί για την Ιθάκη μας. Θερμά συγχαρητήρια στους νεοεκλεγέντες Δήμαρχο και Δημοτικούς Συμβούλους, θα είμαι δίπλα σας, αρωγός και συμπαραστάτης στα εύκολα, αλλά κυρίως στα δύσκολα, όπως ρητά δεσμεύτηκα προεκλογικά στο λαό της Ιθάκης, μαζί με την υπόσχεση ότι θα είμαι ξανά Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΙΑΚΩΝ.

Θανάσης Λιβιτσάνης

Νέος Έπαρχος Ιθάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.