ΛΥΚΟΥΔΗΣ: Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΤΡΑ- ΣΑΜΗ- ΙΘΑΚΗ ΕΙΝΑΙ «ΠΑΘΗΤΙΚΗ»!!!!

Δηλώσεις μετά την ημέρα που έγινε γνωστό ότι η εταιρεία Kefalonian Lines κατέθεσε πρόταση για να αναλάβει την γραμμή Πάτρα- Σάμη- Ιθάκη, έκανε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, κ. Διονύσης Λυκούδης, στον Ionian Galaxy και στον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο.

Ο κ. Λυκούδης απάντησε σε όσους, για δικούς τους λόγους, γράφουν «ασχήμιες» για το πρόσωπό του, ξεκαθαρίζοντας ότι ουδέποτε ζήτησε να επιδοτηθεί η εν λόγω γραμμή, ενώ τόνισε πως οι λόγοι της πρότασης είναι πρωτίστως συναισθηματικοί και δευτερευόντως επιχειρηματικοί.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Λυκούδης εξήγησε πως η γραμμή Πάτρα- Σάμη- Ιθάκη είναι μια «παθητική» γραμμή, αφού όποια εταιρεία την αναλάβει γνωρίζει ότι οικονομικά «θα μπει μέσα». Αυτό δεν άλλαξε ξαφνικά και για αυτό η kefalonian Lines κατέθεσε την πρότασή της με τους όρους να υπάρξει μια ρύθμιση δρομολογίων κάθε δύο ώρες και να υπάρξει χρονοδιάγραμμα λειτουργίας πέντε ετών, ώστε τελικά όλες οι γραμμές να έχουν κίνηση.

Ξεκαθάρισε πως θα μπορούσε να κάνει πρόταση να αναλάβει την γραμμή τον Ιούλιο, (σ.σ έχει γίνει στο παρελθόν χωρίς αποτέλεσμα από άλλη εταιρεία), όμως κάτι τέτοιο δεν τον ενδιαφέρει γιατί δεν είναι έντιμο απέναντι στους Θιακούς και ουσιαστικά θα επρόκειτο για μια «αρπακτή».

«Όλοι έχουν καταλάβει ότι η πρόταση που κάναμε είναι τίμια, για αυτό και υπάρχει μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων με διαφορετικές πολιτικές απόψεις που την στηρίζουν. Πλέον η απόφαση είναι πολιτική και ο Υπουργός καλείται να πάρει αυτήν την πολιτική απόφαση. Αν ο Υπουργός θέλει, η γραμμή θα ανοίξει», εξήγησε ο κ. Λυκούδης στη συνέχεια και συμπλήρωσε πως για να καταλάβουν όλοι ότι δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις πίσω από την πρότασή της εταιρείας του ενημέρωσε πως στο ΣΑΣ που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα ζήτησε από την Ionian Group να πάρει η ίδια την γραμμή και να ζητήσει να εφαρμόσει η Kefalonian Lines τις προϋποθέσεις που τίθενται…

Ο κ. Λυκούδης, ευχαρίστησε επίσης δημόσια όλους όσοι έχουν στηρίξει όλες αυτές τις ημέρες την πρότασή της kefalonian Lines,αναφερόμενος ειδικά στον κ. Φλωράτο και την Βουλευτή του νομού, κ. Θεοπεφτάτου, που έβαλε στην άκρη τα όποια κομματικά «συρματοπλέγματα».

Ολοκλήρωσε δίνοντας μια μάλλον σκληρή απάντηση σε όσους ισχυρίζονται πως η κίνησή του σχετίζεται με τις επικείμενες εκλογές του Επιμελητηρίου τον Δεκέμβρη: «Η βλακεία είναι ανίκητη» σχολίασε και ζήτησε από όλους να ενωθούν, ώστε να κερδίσει το καλό των νησιών μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.