ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!!!!!!!!

Καλησπέρα σε όλους σας. Βλέποντας ότι η κατάσταση σιγά σιγά ξεφεύγει και στην Ελλάδα όπως συνέβη και στην Ιταλία που τώρα πλέον ζούμε πολύ άσχημα ειδικά τις τελευταίες μέρες. Στην αρχή όπως και στην Ελλάδα λίγα κρούσματα και εδώ. Ίσως πιο συγκεντρωμένα εδώ και εκεί. Όπως σε εμάς τώρα στην Ηλεία. Φοβάσαι τρομάζεις αλλά δεν δίνεις και μεγάλη σημασία. Όπως και εδώ η κυβέρνηση και στην Ελλάδα (δεν με ενδιαφέρει που ανήκουν) δεν έχουν ποτέ τους κουμαντάρει ούτε μια μικρή εταιρεία και φυσικά χωρίς την παραμικρή εμπειρία για μια κατάσταση κρίσης και με αλαζονεία να μην παίρνει βοήθεια από τους ειδικούς για να μην παραδεχτεί την ανικανότητα της άρχισε να παίρνει την μια εσφαλμένη απόφαση πίσω από την άλλη. Και από την άλλη εμείς που έχουμε ίσως τη μεγαλύτερη ευθύνη, υποτιμήσαμε τη δύναμη του ιού και τη δυνατότητα εξάπλωσης του το πήραμε αψήφιστα και δεν ακυρώναμε ταξίδια, εξόδους και δραστηριότητες! Όταν σαν πρώτο μέτρο έκλεισαν τα σχολεία οι γονείς διαμαρτύρονταν γιατί δεν είχαν που να τα αφήσουν για να πάνε στην δουλειά. Που φαινόταν φυσιολογικό. Όταν έκλεισαν τα αεροδρόμια φώναζαν γιατί τους χάλασαν την διασκέδαση η τις δουλειές! Το θεωρούσαν υπερβολή! Και κανείς δεν έμενε σπίτι του! Δεν άφηναν τον καφέ ή το βραδινό ποτό με τους φίλους! Δεν αφήσαμε το καθιερωμένο ίσως γεύμα στο αγαπημένο μας εστιατόριο! Τα παιδιά δεν είχαν σχολείο αλλά τα αφήναμε να παίζουν με τους φίλους και τους συμμαθητές η να πάνε στους παππούδες στις παιδικές χαρές και στους παιδότοπους. Δεν καταλάβαμε όμως ότι ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΙΑΚΟΠΈΣ. Και άρχισαν οι θάνατοι! Τα παιδιά δύσκολα αρρωσταίνουν αλλά αρρωσταίνουν η γίνονται φορείς και πάνε στους παππούδες και στους γονείς! Και άρχισαν οι θάνατοι! Γιατί και οι παππούδες δεν άφησαν το καφενείο για κάτι τόσο ασήμαντο. Και άλλοι θάνατοι. Γιατί κανείς δεν θα πει στους εφήβους τι να κάνουν. Αυτοί είναι μάγκες, ξέρουν καλύτερα. Κι άλλοι θάνατοι. Γιατί ενώ είχαν κλείσει όλα τα υπόλοιπα τα γυμναστήρια ήταν ανοιχτά! Και οι κουρασμένες ανάσες εκτοξεύονταν μέτρα και μέτρα σε όλον τον χώρο! Και άλλοι νοσουντες κι άλλοι θάνατοι. Γιατί οι σύγχρονοι άνετοι ντρεπόμασταν να βάλουμε την μάσκα η τα γάντια… και αυτά είναι πολύ λίγα δείγματα της ανθρώπινης ματαιοδοξίας. Της σιγουριά μας ότι δεν θα συμβεί σε μας! !!!! Και είναι τόσο απλό! Για να σωθούμε στους πατεράδες μας ζήτησαν να πάνε στον πόλεμο. Εμάς για τον ίδιο λόγο μας ζητάμε να καθίσουμε στο ντιβάνι. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το σταματήσουμε.

Το σύστημα υγείας θα αντέξει για λίγο ακόμη εδώ. Προβλέπεται να έχουμε πολλά πάρα πολλά κρούσματα μόνο στο Βενετο. Καταλαβαίνετε γιατί κατάσταση μιλάω

Για αυτό σας παρακαλώ συμπατριώτες της ωραίας μας Ελλάδας ότι μέτρα και να πάρει η κυβέρνηση (που ποσώς με ενδιαφέρει που ανήκει)

Σεβαστείτε τα !!!!!!!!!

Μείνετε σπίτι σας !!!!!!!!

Μην υποτιμάτε και μην σνομπάρετε για υπερβολή τα μέτρα που θα πάρουν!!!!!Μην κάνετε το ίδιο λάθος με μας! Η ζωή μας αξίζει περισσότερο από δύο βδομάδες στο σπίτι. Ξέρω πως είναι δύσκολο ! Πιστέψτε με θα φαίνεται ότι σταμάτησε η ζωή! Όμως θα πρόκειται για ακριβώς το αντίθετο !Μόνο έτσι θα εξασφαλίσουμε ίσως το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας. Πιστέψτε με και μην σας φαίνεται υπερβολικό! Χρειάστηκε να κάνει τόση εξάπλωση και τόσους θανάτους για να το καταλάβουμε! !! Βρείτε πράγματα που θα κάνουν τη διαμονή σας ευχάριστη μέσα στο σπίτι σας για σας και τα παιδιά σας.

Είναι δύσκολο μα όχι ακατόρθωτο ! Πρέπει να το κάνετε! Αν εμείς το είχαμε κάνει από την αρχή δεν θα είχε συμβεί αυτή η τραγωδία ! Δεν προσπαθώ να σας φοβίσω είναι αυτό που σκεφτόμουν και εγώ στην αρχή όταν το άκουγα ! Ναι σιγά μη μας φοβίσει μια ίωση! Βρε δεν πα να λέτε! !!!! Εμείς δεν θα σταματήσουμε να ζούμε για έναν ιό! 》

Όμως σταματήσαμε. Και είμαστε πολλοί! !!!

Οι νεκροί είναι στους χίλιους.

Δεν θέλω να σας φοβίσω!!!! Είναι μια προειδοποίηση με μεγάλη αγάπη!!!!!

Μείνετε σπίτι σας!!!!!!!!

Σας το λέω και με όλη την αγάπη που έχω και για την Ελλάδα μας. Το μοναδικό στολίδι που είμαι περήφανος να ανήκω όπου και αν βρεθώ.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΡΑΝΤΖΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.