ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΤΑΚΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ GRAPPLING ΤΟΥ NAGA

Στην Αμιεν της Γαλλίας βρέθηκαν 5 αθλητές των Choke Luta Livre όπου αγωνίστηκαν στο γνωστό grappling event NAGA. Μετά από πολύ καλή εμφάνιση τα μέλη της ομάδας κατέκτησαν 2 χρυσά και 2 χάλκινα μετάλλια, ο Αγγελής Χρήστου, ο Αλέξανδρος Βικάτος, ο δικός μας  Μιχάλης Ντάκος (πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο) και ο Κλήμης Πασχαλίδης

Ο Μιχάλης γράφει στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για τη νίκη του αυτή: «Ταξίδεψα στην Γαλλία το 1999 σαν αθλητής στίβου και έφηβος τότε, συμμετείχα σε πανευρωπαϊκή διοργάνωση με καλούς αθλητές.

Δε κατάφερα όμως να πάρω ένα μετάλλιο. 18 Νοεμβρίου 2017 επισκέφθηκα ξανά τη Γαλλία σαν μαχητής αυτή τη φορά κατακτώντας μετάλλιο και πρώτη θέση.

Το μετάλλιο όμως το είχα κατακτήσει ήδη πριν παίξω τους αγώνες, γιατί δεν είναι η θέση στο βάθρο ούτε ένα κομμάτι μέταλλο που θα κρεμάσεις στο στήθος σου είναι η προετοιμασία που κάνεις με το δάσκαλο και η συνεργασία με τους συναθλητές σου – συνεργάτες, η εμπειρία που ζεις… Και όπως λέει και ο φίλος μου ο Κλήμης «αγάπη για το fight».

Συγχαρητήρια σε κάθε μέλος της ομάδας και ιδιαίτερα στο Μιχάλη για αυτή του τη πανευρωπαική του πρωτιά στο Naga Amiens  2017.

Αγγελής Χρήστου, Αλέξανδρος Βικάτος, Μιχάλης Ντάκος και Κλήμης Πασχαλίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.