ΝΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Η ΡΟΔΗ ΚΡΑΤΣΑ

Νέα Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων αναδείχτηκε η Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου κατά την εκλογική διαδικασία στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Με ενσωματωμένο το 100% των εκλογικών τμημάτων, η Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου συγκέντρωσε ποσοστό 60,12% (50.142 ψήφους) έναντι ποσοστού 39,88% (33.259 ψήφοι) που συγκέντρωσε ο Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Σε δηλώσεις της τόνισε: «Μας έδωσαν ισχυρή εντολή να διοικήσουμε την Περιφέρεια, σε μια δύσκολη εποχή για την πορεία των Ιονίων Νήσων. Έχουμε προκλήσεις πολλές μπροστά μας. Στόχος μας είναι να αφήσουμε πίσω μας ότι την δίχασε».

Ο Συνδυασμός μας ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ, η Ρόδη Κράτσα και εγώ προσωπικά, σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.Είμαι εδώ για να ενώσω την τοπική κοινωνία και όχι για να διχάσω ή να συντηρήσω τις προεκλογικές κόντρες. Τα λόγια τελειώνουν απόψε, από αύριο ξεκινάμε δουλειά.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΙΒΙΤΣΑΝΗΣ

Έπαρχος Ιθάκης

Αποτελέσματα Περιφερειακών εκλογών

Η Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου, πήρε περισσότερους ψήφους από τον αντίπαλό της, στις Π.Ε. Κέρκυρας, Λευκάδας και Ζακύνθου, ενώ ο νυν Περιφερειάρχης Θ. Γαλιατσάτος, πήρε την πρωτιά στις Π.Ε. Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.