ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΣΑΜΗΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΙΠΠΟΣ

Έκλεισε προπονητή για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο ο Α.Ο. Σάμης. Στην άκρη του πάγκου των «κυανόλευκων» λοιπόν θα βρίσκεται ο συμπατριώτης μας προπονητής Κώστας Πίππος.
Ο Κώστας Πίππος είναι προπονητής κάτοχος διπλώματος UEFA Β’ και συγκαταλέγεται στους εξελίξιμους του τοπικού ποδοσφαίρου, με πολύ όρεξη για δουλειά, ενώ πριν από δυο χρόνια προπονούσε τον Α.Ο Πρόοδος Ιθάκης.
Οι άνθρωποι της Σάμης τα βρήκαν σε όλα με τον εξαίρετο τεχνικό και η συμφωνία έκλεισε οριστικά με τον πρόεδρο Νίκο Ρασσιά να δείχνει απόλυτα ευχαριστημένος για αυτή την εξέλιξη.
Η διοίκηση Του Α.Ο. Σάμης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για αυτή την συνεργασία: «Το Δ.Σ. του Α.Ο. Σάμης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία του με τον προπονητή Κωνσταντίνο Πίππο για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2017-2018, Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, πιστεύοντας στο ήθος και τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις θα βοηθήσει την ομάδα μας, προάγοντας πάντα τον αθλητισμό.
Καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια τον Κωνσταντίνο Πίππο και του ευχόμαστε μια υγιή και εποικοδομητική ποδοσφαιρική χρονιά».