ΝΤΕΡΜΠΙ ΕΒΓΑΛΕ Η ΚΛΗΡΩΤΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ!!!

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε φέτος η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ και της Β’ κατηγορίας ποδοσφαίρου για το 2017-2018 καθώς και το Κύπελλο της Α’ Φάσης-Α’ Σειρά στην μοντέρνα αίθουσα του Katavothres Club – Restaurant.

Εκεί ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θέμης Βαλσαμής καλωσόρισε τους προπονητές, παράγοντες και ποδοσφαιριστές των ομάδων που έδωσαν το παρών στην φετινή κλήρωση. Η εξαιρετική πραγματικά βραδιά όπως είχαμε ήδη αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας έκρυβε πολλές εκπλήξεις σε μία προσπάθεια αναβάθμισης του τοπικού ποδοσφαίρου από τη μεριά της Ένωσης και των μελών της. Έτσι ο κ. Βαλσαμής παρουσίασε στους παρεβρισκόμενους τα νέα εισιτήρια των αγώνων τα οποία παραπέμπουν σε μεγάλες κατηγορίες ποδοσφαίρου με κάθε μπλοκ να αριθμεί συνολικά 50 εισιτήρια, τα οποία θα αναγράφουν τα στοιχεία του κάθε αγώνα, θα είναι έγχρωμα ενώ από την άλλη μεριά θα φαίνεται ο χορηγός.

Οι παράγοντες των ομάδων θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια και να τα διανείμουν στους φιλάθλους έτσι ώστε να συγκεντρώσουν κάποια χρήματα και να συμβάλουν στα έξοδα του κάθε αγώνα. Κάθε Παρασκευή οι ομάδες που έχουν μοιράσει πάνω από 20 εισιτήρια θα μπαίνουν σε μία κληρωτίδα και η νικήτρια θα παίρνει ένα bonus το οποίο θα αντιστοιχεί σε δωρεάν ιατρική φροντίδα στο γήπεδο με την ΕΠΣΚΙ να καλύπτει τα έξοδα.

Ακόμα στο τέλος κάθε ποδοσφαιρικής περιόδου τα Σωματεία με τις περισσότερες συμμετοχές θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν για να κερδίσουν μία ποδοσφαιρική εμφάνιση προσφορά των χορηγών ή της ΕΠΣΚΙ. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ καθώς η Ένωση έχει φροντίσει και για τους φιλάθλους οι οποίοι θα μπορούν με το απόκομμα των εισιτηρίων να μπαίνουν σε κλήρωση με πλούσια δώρα, χορηγός των εισιτηρίων είναι το Ristretto cafe όπου θα καλύψει το μεγαλύτερο κόστος εκτύπωσης.

Η βραδιά έγινε ακόμα πιο ενδιαφέρουσα με τον πρόεδρο να ανακοινώνει και την διεξαγωγή ενός Supercup όπου θα συμμετέχουν ο πρωταθλητής και ο κυπελλούχος της περιόδου. Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Βαλσαμής ανέφερε ότι η εταιρεία Ποδαράς θα χορηγήσει τις μπλούζες των Μικτών Ομάδων.

Το παρών στην όμορφη εκδήλωση έδωσαν τα μέλη της επιτροπής Ηλίας Κουρκουμέλης, Παναγής Βαρδαραμάτος, Ανδρέας Καλαφάτης, Γ. Κουράκος, η γραμματέας της ΕΠΣΚΙ, Ειρήνη Μοσχονά, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Ευάγγελος Μαζαράκης, ο καθηγητής διαιτησίας Γ. Μαζαράκης, το μέλος της Υ.Ε. της Ένωσης κ. Θ. Ψαρράς. Πολύτιμη βοήθεια στην κλήρωση πρόσφερε η γοητευτική Άννα Κεκάτου.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ομάδων με τον κ. Γεράσιμο Καραντινό να είναι υπεύθυνος για την όλη διαδικασία, η αρχή έγινε με την κλήρωση του Κυπέλλου και την κληρωτίδα να βγάζει δύο ντέρμπι, στη Λειβαθώ με την Εικοσιμία να αντιμετωπίζει τα Φωκάτα και στην Ιθάκη με τον Οδυσσέα να έρχεται αντιμέτωπος με την Πρόοδο. Δύσκολη πρώτη αγωνιστική για την Έρυσσο έδειξε η κληρωτίδα με πρώτο αντίπαλο το φαβορί όπως όλα δείχνουν Παλληξουριακό.

επσκι-4
Συγκεκριμένα το πρόγραμμα της Α φάσης-1ης Σειράς του Κυπέλλου 2017-2018 είναι:
Α.Ο. Εικοσιμία – Α.Ο. Φωκάτα
Α.Ο. Σάμης – ΠΑΟ Εύγερος
Α.Σ. Ομαλά – Α.Π.Σ. ΠΑΟ Κεφαλονιάς
Α.Π.Σ. Πυλαριακός – Α.Ο. Πρόννοι
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων – Α.Ο. Διλινάτα
Α.Ο. Παλληξουριακός – Α.Ο. Έρυσσος
ΠΑΟ Οδυσσέας – Α.Ο. Ιθάκης Η Πρόοδος
Ο Α.Ο. Εθνικός Κεφαλονιάς περνάει στην επόμενη φάση άνευ αγώνα.

Τα παιχνίδια είναι διπλά και ξεκινάνε το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Οκτωβρίου με εξαίρεση τον Παλληξουριακό όπου θα αγωνίζεται Τετάρτη καθώς συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Α’ Κατηγορίας πρωταθλήματος που θα ξεκινήσει 4 και 5 Νοεμβρίου με την κληρωτίδα να βγάζει τα εξής ζευγάρια:

Α.Ο. Σάμης – Α.Ο. Φωκάτα
Α.Ο. Εικοσιμίας – Α.Ο. Εθνικός Κεφαλονιάς
Α.Σ. Ομαλά – Α.Ο. Ιθάκης Η Πρόοδος
Α.Ο. Πρόννοι – Α.Ο. Διλινάτα
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την κλήρωση της Β’ Κατηγορίας του πρωταθλήματος η οποία δεν είναι ακόμα γνωστό πότε θα ξεκινήσει αλλά θα ανακοινωθεί εν καιρώ από την ΕΠΣΚΙ.

Τα ζευγάρια που κληρώθηκαν είναι:
Α.Ο. Ερύσσου – Α.Π.Σ. Πυλαριακός
Π.Α.Ο Εύγερος – Π.Α.Ο. Οδυσσεύς
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς – Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
Ρεπό έχει ο Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός


Στην κλήρωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των Αθλητικών Σωματείων από τα Διλινάτα, τους Πρόννους, την Εικοσιμία, τα Φωκάτα, τον Πυλαριακό, την Σάμη, τον Εθνικό, τον Παλληξουριακό, τον Εύγερο, τον Εθνοφρουρό και τον ΠΑΟ Κεφαλονιάς.

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΑΡΚΑΤΟΥ
Πηγή: http://www.portoni.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.