Ο ΕΚΤΟΡΑΣ ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ ΣΤΗ ΜΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ

Το έργο του Ευριπίδη ΜΗΔΕΙΑ παρουσιάστηκε από τη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών στα πλαίσια της παρουσίασης της δουλειάς των φετινών τελειόφοιτών της, στο Ωδείο Αθηνών, Αίθουσα Κωστή Λειβαδέα την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017.
Ο ΕΚΤΟΡΑΣ ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ ΣΤΗ ΜΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ (2)
Ο ΕΚΤΟΡΑΣ ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ ΣΤΗ ΜΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ (3)
Σε μετάφραση: Στρατή Πασχάλη, σκηνοθεσία: Μαρίας Σαββίδου, Άρη Τρουπάκη, μουσική: Νίκου Καρύδη (τρομπέτα), Αλέξη Κωτσόπουλου (ηλεκτρική κιθάρα / πιάνο / κοντραμπάσο), επιμέλεια κοστουμιών: Αντώνη Βολανάκη.
Ερμήνευσαν: Βασίλης Αθανασόπουλος, Έκτορας Γασπαράτος, Μαρία Γκιώνη, Παυλίνα Ζάχρα, Στέλιος Θεοδώρου-Γκλίναβος, Ειρήνη Ιωάννου-Παπανεοφύτου, Παναγιώτης Ιωσηφίδης, Νάντια Κατσούρα, Έλσα Λεκάκου, Νικόλας Μίχας, Άντα Πουράνη
Ο ΕΚΤΟΡΑΣ ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ ΣΤΗ ΜΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ (4)

Μεταξύ των ηθοποιών ο δικός μας Έκτορας Γασπαράτος. Κατάγεται από το Σταυρό της Ιθάκης, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο Ιθάκης και στη συνέχεια σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης με εξειδικευση στη συγκριτικη λογοτεχνια, ενώ φέτος θα πάρει το πτυχίο ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ στο Δραματική Σχολή Ωδείου Αθηνών, στην Ανώτερη Δραματική Σχολή ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, στην Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών που μόλις αποφοίτησε ενώ ολοκλήρωσε τις σπουδές του στις Διεθνείς & Ευρωπαϊκές Σπουδές στο Ε.Α.Π. – (Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο). Του χρόνου ετοιμάζει βαλίτσες για το Βερολίνο για σπουδές σκηνοθεσίας ενω την άνοιξη του 2018 ως ηθοποιός θα συνεργασθεί με το σκηνοθέτη Γιάννη Χουβαρδα.

Την Παρασκευή 23 και Σάββατο 24 Ιουνίου 2017, στις 20:00 στο Ωδείο Αθηνών, Αίθουσα Κωστή Λειβαδέα, σε διδασκαλία Βασίλη Ανδρέου ο Έκτορας Γασπαράτος θα συμμετάσχει στο έργο του Ζενέ «Υψηλή εποπτεία»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.