Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΤΟΣ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Η δύσμοιρη διαχρονική πορεία της Κηφισιάς συνεχίζεται

Προς: Συνεργάτες/Φίλους/Πολίτες του Δήμου Κηφισιάς

Μια ειλικρινής και ανιδιοτελής προσπάθεια αποκατάστασης του κλέους και της μορφής του Δήμου Κηφισιάς, που τόσο είχε ανάγκη, μέσα από την διεκδίκηση της Δημαρχίας, ύστερα από παροτρύνσεις φίλων και γνωστών που γνωρίζουν την ιστορία μου και τις ικανότητές μου, δεν ευοδώθηκε. Παρόλη την ενθουσιώδη ανταπόκριση των συνδημοτών μας και την πληθωρική εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στον Συνδυασμό μας. Με την απλή αναλογική του νόμου, αναφύονται πληθώρα υποψηφίων Δημάρχων με ουτοπικές, αν όχι καταστρεπτικές προοπτικές, αλλά και πολυδάπανες εκδηλώσεις.

Η λύση που πρότεινα για συνένωση τεσσάρων-πέντε Συνδυασμών, σκόνταφτε στον ποιος θα είναι ο επικεφαλής. Ως ο αρχαιότερος με υπεραρκετή διοικητική εμπειρία και πολλαπλές γνώσεις, θα κερδίζαμε τον Δήμο από την πρώτη Κυριακή, και δύο χρόνια θα ήταν αρκετά να επιλυθούν τα καθημερινά προβλήματα και να αναμορφωθεί η Κηφισιά σε έναν λαμπρό ζηλευτό Δήμο, θέτοντας τις βάσεις για τη λειτουργία ωσάν ένα καλοκουρδισμένο ρολόι, με σχέδιο να παραδώσω την Δημαρχία σε εκείνον που θα επιλεγόταν από μια προσυμφωνημένη διαδικασία.

Δυστυχώς η πρόταση μου αυτή δεν βρήκε ανταπόκριση και μη θέλοντας να γίνω μέρος αυτής της ουτοπίας, αποσύρθηκα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που με πιστέψατε και παρέμειναν δίπλα μου μέχρι τέλους.

ΝΊΚΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΆΤΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.