Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΘΑΚΗΣ ΑΡΩΓΟΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Ο Σύλλογος Γυναικών Ιθάκης συνεχίζει και τα φετινά Χριστούγεννα να στέκεται αρωγός σε ανθρώπους που βρίσκονται σε οικονομική δυσκολία, σε οικογένειες που στερούνται της δυνατότητας αξιοπρεπούς διαβίωσης και σε ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας, προκειμένου αυτές τις ιδιαίτερες εορταστικές ημέρες να μην αισθανθούν μόνοι.

franzesca
Στην προσπάθεια μας αυτή έχουμε μεγάλο συμπαραστάτη και χορηγό το επίτιμο μέλος του Συλλόγου μας την κ. Φραντζέσκα σύζυγο Γερασίμου Βαλλάτου, η οποία κάθε έτος μας χορηγεί ένα σεβαστό ποσό, προκειμένου, μέσω του Συλλόγου μας, να ευοδωθεί η βούληση της που είναι η ανακούφιση των αναξιοπαθούντων συμπατριωτών μας.

demata
Πρέπει επίσης να μνημονεύσουμε ως υποστηρικτές στην προσπάθεια μας αυτή την επιχείρηση των αδελφών Αργύρη και Σπύρου Βλασσόπουλου (Σούπερ Μάρκετ «Κοντονιός») καθώς και την επιχείρηση των αδελφών Γεωργουλά (Σούπερ Μάρκετ «Σκλαβενίτης») για την από καρδιάς δωρεάν προσφορά προϊόντων τους, για την συμπλήρωση των χριστουγεννιάτικων δεμάτων.
Φέτος και με την βοήθεια των ανωτέρω καταφέραμε και φτιάξαμε δέκα πέντε χριστουγεννιάτικα πλούσια δέματα και τα παραδώσαμε σε συμπολίτες μας που χρήζουν της συνδρομής μας και γι΄αυτό οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε δημόσια για την ευγενική προσφορά τους.

Ο Σύλλογος μας, θα βρίσκεται πάντα παρών και θα συνεισφέρει με τις μικρές του δυνατότητες όπου απαιτείται η στήριξη του.
Στόχος μας είναι, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, με τα λιγοστά μέσα και δυνάμεις που διαθέτουμε να συμπαρασταθούμε, σε εκείνους τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, προσφέροντας αγάπη και αλληλεγγύη και δίνοντας κουράγιο, δύναμη και ελπίδα.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

για το Σύλλογο Γυναικών Ιθάκης ¨Η Πηνελόπη¨
Η Πρόεδρος Δ.Σ.
Σπυριδούλα Μπούα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.