ΠΑΤΡΑ: ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 16 ΕΤΩΝ

«Να γεμίσει η θάλασσα πανιά να γεμίσει η θάλασσα παιδιά»Τον Μάρτιο ο «Ιάσων» Πατρών έχει αναλάβει από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία τη διοργάνωση δύο σημαντικών ιστιοπλοϊκών αγώνων.

Οι αγώνες αφορούν ηλικίες 8 έως 16 ετών και παιδιά από όλη τη Νοτιοδυτική Ελλάδα. Υπολογίζεται η συμμετοχή 120 έως 180 αθλητών μεταξύ αυτών και το Ιστιοπλοϊκό τμήμα της Προόδου Ιθάκης οι οποίοι θα συνοδεύονται από προπονητές και γονείς. Συγκεκριμένα αφορούν σκάφη τύπου Optimist ηλικίες (8 έως 12 ετών) και lazer, 4,7 ηλικίες έως 12 έως 16 ετών.

Όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στο θαλάσσιο στίβο μπροστά από τις εγκαταστάσεις του ομίλου στην πλαζ του ΕΟΤ στην Πάτρα. Η παρουσία όλων τιμά και δίνει δύναμη στα παιδιά μας να συνεχίσουν την προσπάθειά του.

Το Σαββατοκύριακο 19-20 Μαρτίου θα γίνει Διασυλλογικός Ιστιοπλοϊκός Αγώνας προετοιμασίας των αθλητών. Θα θέλαμε να τονίσουμε πως ο Διασυλλογικός Ιστιοπλοϊκός αγώνας θα ενταχθεί στις δράσεις κινητοποίησης κατά του ρατσισμού «Δύναμη στη διαφορετικότητα» του Δήμου Πατρέων.

Το τριήμερο του Ευαγγελισμού Μαρτίου ο Ιάσων θα οργανώσει το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νοτιοδυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων στις κατηγορίες Optimist και lazer 4,7.  Για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα: «Να γεμίσει η θάλασσα πανιά να γεμίσει η θάλασσα παιδιά».