ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΑ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΤΕΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ….

Μετά από το τσαντίρι-υπερπαραγωγή που στήθηκε κακήν κακώς στο Πεδίο του Άρεως, δίκην Τουριστικού Περιπτέρου της Π.Ι.Ν. στην γιορτή του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη, διαβάζω ότι η Περιφερειάρχης μας κ. Κράτσα αυτή την εβδομάδα μετέβη επίσης στο Λονδίνο να ενημερωθεί για… προοπτικές δημιουργίας Film Office στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ενώ η Περιφέρεια ήδη εκτελεί ανάλογο πρόγραμμα Interreg, ενώ ομοίως στη Λευκάδα πήγε και υποσχέθηκε Σχέδιο Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης, το οποίo ήδη βρίσκεται σε τελικό στάδιο στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης – άσε που την είπε και στον Δήμαρχο Χαράλαμπο Καλό ότι…δεν την ενημέρωσε για την δικής της Υπηρεσία!
 
Σε όσους παρακολουθούμε τη δράση της Περιφέρειας και το έργο της κ. Κράτσα από κοντά είναι σαφές ότι δεν μελετάει επαρκώς, δεν γνωρίζει το έργο της προηγούμενης αρχής, πέφτει σε γκάφες και οπωσδήποτε δεν προστατεύει την αξιοπιστία του θεσμού της Περιφέρειας, επιδιδόμενη σε προχειρότητες και απαξίωση του έργου των προηγούμενων.
 
Κάτι που εύχομαι κι ελπίζω να μην ακολουθηθεί ως επικοινωνιακή στρατηγική και από τα στελέχη της στα Νησιά μας, καθώς οι περισσότεροι γράμματα γνωρίζουμε και κρίση διαθέτουμε για να αντιληφθούμε πόσα και ποιά από όσα διαβάζουμε έχουν έρεισμα ή είναι ανυπόστατα, προκειμένου να δημιουργούνται εντυπώσεις είτε για προσωπική προβολή, είτε για την συγκεκαλυμμένη προώθηση των θέσεων και της κομματικής οργάνωσης της Ν.Δ. στις τοπικές μας κοινωνίες.
 
Οι απαντήσεις θα έρθουν στην ώρα τους!
 
Για την ώρα εμείς οι Ιθακήσιοι παρακολουθούμε με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία τις εργασίες στο Λιμάνι μας, στον Πισαετό της Ιθάκης, για τις οποίες η κ. Κράτσα, σε σχετική επερώτηση της ΑΝ.Α.Σ.Α.πριν λίγες μέρες με αφορμή την πεντάμηνη καθυστέρηση στην έγκριση του ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου και την εκκρεμότητα 800.000 ευρώ σε πληρωμές, δεσμεύτηκε ρητώς και κατηγορηματικώς ότι θα ολοκληρωθούν κατά το χρονοδιάγραμμά τους τον Απρίλιο του 2020, οπότε και οφείλει να παραδώσει ένα πλήρως λειτουργικό και ασφαλές λιμάνι στους κατοίκους της Ιθάκης.-

ΑΝΝΑ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.