ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 13ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΘΑΚΗΣ

Καλείστε την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 μ.μ. να προσέλθετε στην αίθουσα του ΚΑΠΗ, στην 13η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Εισήγηση του Δημοτικού Συνδυασμού ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ σχετικά με την αντιμετώπιση των χρεών των πολιτών προς τους Δήμους.
2. Παραχώρηση χώρου για χρήση υδατοδρομίου. (Εισήγ: Δήμαρχος)
3. Έγκριση απαλλαγών και μειώσεων των δημοτικών ανταποδοτικών τελών εντός των ορίων του Δήμου Ιθάκης. (Εισήγηση: Γραφείο Εσόδων)
4. Εισηγητική έκθεση για την διαδικασία απαλλοτρίωσης παραλιών στο Δήμο Ιθάκης. (Εισήγηση : Γραφείο Ανάπτυξης & Προγρ/μού)
5. Εξειδίκευσης πίστωσης ποσού 50.000,00€ στα πλαίσια Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτιστικής Ανάπτυξης για τον αρχαιολογικό χώρο ΣΧΟΛΗ ΟΜΗΡΟΥ – ΑΓ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. (Εισήγηση: Γραφείο Ανάπτυξης & Προγρ/μού)
6. Εισήγηση για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών – Μνημόνιο Ενεργειών για την αντιμετώπιση κίνδυνων από την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών στον Δήμο Ιθάκης. (Εισήγηση : Γραφείο Ανάπτυξης & Προγρ/μού)
7. Αποδοχή της Ένταξης της πράξης με τίτλο «Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ιθάκης» με Κωδικό ΟΠΣ 5027324 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ιόνια Νησιά 2014-2020» (Εισήγ: Δήμαρχος)
8. Έγκριση των αρ. 120/2018 και 121/2018 αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιθάκης με θέμα: αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικ. έτους 2018. (Εισήγηση: Οικονομική Επιτροπή)
9. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ για την πράξη «Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ιθάκης» με Κωδικό ΟΠΣ 5027324. (Εισήγ: Δήμαρχος)
10. Αδελφοποίηση του Δήμου Ιθάκης με τον Δήμο Ιητών (Εισήγ: Δήμαρχος)
11. Ορισμός τακτικού και αναπληρωματικού εκπροσώπου του Δήμου για την Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας <Ενιαίο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Τοπικής Αυτοδ/σης Κεφαλονιάς & Ιθάκης Α.Ε.> (Εισήγ: Δήμαρχος)
12. Αναίρεση / ματαίωση κλήρωσης στα πλαίσια της ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ , αρθ. 118 του Ν.4412/16. (Εισήγηση : Γραφείο Ανάπτυξης & Προγρ/μού)
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΦΙΑΜΠΟΛΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.