ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 19ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΘΑΚΗΣ

Στις 27 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30΄ στην αίθουσα του ΚΑΠΗ, θα πραγματοποιηθεί η 19η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
Α. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
1. Συμμετοχή του Δήμου Ιθάκης στην «Αμφικτυονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων» (Εισήγηση: Δήμαρχος)
2. Λήψη απόφασης για την μεταφορά ή μη των ταμειακών διαθέσιμων του Δήμου Ιθάκης σε λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος. (Εισήγηση: Δήμαρχος)
3. Περί θεμάτων που αφορούν τον βιολογικό καθαρισμό Ιθάκης. (Εισήγηση: Δήμαρχος)
4. Έγκριση των αρ. 161/2017 & 162/2017 αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιθάκης περί αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικ. έτους 2017
5. Επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος. (Εισήγηση: Οικονομική Υπηρεσία)
6. Λήψη απόφασης για ολική ανάκληση δέσμευσης. (Εισήγηση: Οικονομική Υπηρεσία)
7. Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής Εργασιών / Βεβαίωση Καλής Εκτέλεσης Εργασιών.
8. Έγκριση της αρ. 52/2017 πράξης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ιθάκης: Έγκριση Οικονομικών καταστάσεων και Απολογισμού ΔΚΕΙ έτους 2016. (Εισήγηση: Πρόεδρος ΔΣ)
9. Έγκριση της αρ. 60/2017 πράξης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ιθάκης: Τροποποίηση Προϋπολογισμού ΔΚΕΙ 2017. (Εισήγηση: Πρόεδρος ΔΣ)
10. Αίτημα Συκιώτη Μυρτώ του Αργυρίδη για χορήγηση θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ στην οικία της στο Βαθύ Ιθάκης. (Εισήγ. Δημοτική Κοινότητα Ιθάκης)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.