ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 21ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΘΑΚΗΣ

Στις 6 Νοεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:30΄ στην αίθουσα του ΚΑΠΗ, θα πραγματοποιηθεί η 21η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης :
Α. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Β. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Έγκριση σύμβασης χρησιδανείου μεταξύ του Δήμου Ιθάκης και του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Ιερός Ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Σταυρού Ιθάκης» για την χρήση ακινήτου που ανήκει στο ανωτέρω ΝΠΔΔ, για την εγκατάσταση παιδικής χαράς για τις ανάγκες της Βορείου Ιθάκης. (Εισήγηση: Οικονομική Επιτροπή)
2. Λήψη απόφασης για την ένταξη του Δημοτικού Σταδίου (Βαθύ) της Δημοτικής Kοινότητας Ιθάκης, καθώς και του Δημοτικού Σταδίου (Σταυρός) της Τοπικής Κοινότητας Σταυρού στην Ομάδα Β1: Υπαίθριες εγκαταστάσεις από 500 έως 5.000 θεατές, όπου διεξάγονται τοπικοί ή ερασιτεχνικοί αγώνες. (Εισήγηση: Τεχνική Υπηρεσία)
3. Εισήγηση για Χαρακτηρισμό οδού ως προϋπάρχουσας του 1923 στη Δημοτική Κοινότητα Ιθάκης. (Εισήγηση: Τεχνική Υπηρεσία)
4. Έγκριση της αρ. 186/2017 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιθάκης περί αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικ. έτους 2017. (Εισήγηση: Οικονομική Υπηρεσία)
5. Έγκριση της υπ’ αρ. 30/2017 πράξης του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο ΕΛΠΙΝΩΡ» (Εισήγηση: Πρόεδρος ΝΠΔΔ)
6. Απόφαση περί ορισμού ελεγκτών για τις οικονομικές καταστάσεις του 2017 της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ιθάκης. (Εισήγηση: Πρόεδρος ΝΠΔΔ)
7. Συγκρότηση επιτροπών προσωρινής παραλαβής των έργων: α) «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΙΘΑΚΗΣ» β) «ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ-ΑΕΡΙΣΜΟΣ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥ- ΚΙΟΝΙΟΥ» και γ) «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ ΙΘΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΕ» (Εισήγηση: Τεχνική Υπηρεσία)
9. Παράταση της αρχικής προγραμματικής σύμβασης του Δήμου Ιθάκης με τον Ο.Α.Ε.Δ. για την λειτουργία Γραφείου ανταποκριτή του για την Ιθάκη, για το έτος 2018. (Εισήγηση: Δήμαρχος)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.