ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 22ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΘΑΚΗΣ

Καλείστε την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 19:00, να προσέλθετε στην αίθουσα του ΚΑΠΗ, στην 22η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης :

A. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Β. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Εκλογή εκπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Ιονίων Νήσων. (Εισήγ : Δήμαρχος)

2. Σύναψη σύμβασης διαδημοτικής συνεργασίας με το Δήμο Αργοστολίου για την υποστήριξη άσκησης αρμοδιότητάς τεχνικών υπηρεσιών για την εκτέλεση δημοσίων συμβάσεων έργων, προμηθειών, υπηρεσιών και μελετών. (Εισήγ : Γραφείο Ανάπτυξης & Προγραμματισμού)

3. Ορισμός μελών Δ.Σ. της ενιαίας σχολικής επιτροπής Α/θμιας εκπαίδευσης Δήμου Ιθάκης. (Εισήγ : Δήμαρχος)

4. Ορισμός μελών Δ.Σ. της ενιαίας σχολικής επιτροπής Β/θμιας εκπαίδευσης Δήμου Ιθάκης. (Εισήγ : Δήμαρχος)

5. Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Ιθάκης στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κεφαλληνίας – Ιθάκης» (Εισήγ : Γραφείο Ανάπτυξης & Προγραμματισμού)

6. Ορισμός των μελών της Δημοτικής επιτροπής για την προστασία και την ανάδειξη της Ομηρικής Ιθάκης <ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΪΖΗΣ – ΔΑΝΙΑΣ> (Εισήγ : Πρόεδρος)

7. Συγκρότηση της επιτροπής ανάπτυξης αθλητισμού και δράσεων νέας γενιάς και έγκριση κανονισμού λειτουργίας αυτής. (Εισήγ : Πρόεδρος)

8. Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής Εργασιών / Βεβαίωση Καλής Εκτέλεσης Εργασιών. (Εισήγ : Οικονομική Υπηρεσία)

9. Λήψη απόφασης για την αναγκαιότητα λειτουργίας συσσιτίων για άπορους δημότες στο Δήμο μας (Εισήγ : Γραφείο Ανάπτυξης & Προγραμματισμού)

10. Άνοιγμα λογ/σμου ταμειακής διαχείρισης στην Τράπεζα της Ελλάδος και ορισμός εκπροσώπων για την καταβολή των κεντρικών αυτοτελών πόρων και λοιπών επιχορηγήσεων από τακτικό Π/Υ. (Εισήγ : Οικονομική Υπηρεσία)

11. Εισήγηση της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ για την έκδοση ψηφίσματος με θέμα την νέα συμφωνία αμοιβαίας αμυντικής συνεργασίας με τις Η.Π.Α.

12. Εισήγηση της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ για το θέμα της έλλειψης των δύο καθηγητών (Φιλόλογος και Μαθηματικός ) από το τμήμα ένταξης του Γυμνασίου, καθώς και την έλλειψη καθηγητή καλλιτεχνικών μαθημάτων,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

 ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΦΙΑΜΠΟΛΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.