ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 26ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΘΑΚΗΣ

Την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 18.00, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ του Δήμου Ιθάκης θα πργματοποιηθείη 26η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Αντικατάσταση Προέδρου και Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. Σχολική επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ιθάκης. (ΕΙΣΗΓ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ)
2. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Ιθάκης στο Συντονιστικό Όργανο του Γεωπάρκου Κεφαλονιάς & Ιθάκης. (ΕΙΣΗΓ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ)
3. Λήψη απόφασης για την συμπαράσταση του Δημ. Συμβουλίου στους πολίτες της Ιθάκης των οποίων η πρώτη κατοικία κινδυνεύει από πλειστηριασμό, λόγω αντικειμενικής αδυναμίας τους να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους. (ΕΙΣΗΓ: ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΙΘΑΚΗΣ)
4. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Ιθάκης στην διαδικασία διαβούλευσης με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για τη σύσταση Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Αγροδιατροφική Σύμπραξη Ιονίων Νήσων» (ΕΙΣΗΓ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ)
5. Έγκριση της αρ. 137/2016 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα την εισηγητική έκθεση Β΄ τριμήνου του έτους 2016 προς την οικονομική επιτροπή, για την εκτέλεση του προϋπολογισμού. (ΕΙΣΗΓ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ)
6. Έγκριση της αρ. 144/2016 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιθάκης περί αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικ. έτους 2016. (ΕΙΣΗΓ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ)
7. Έγκριση δαπανών & διάθεση – ψήφιση πιστώσεων προϋπολογισμού οικ. έτους 2016. (ΕΙΣΗΓ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ)
8. Συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου ‘Κλιματισμός-αερισμός Πολυκέντρων Σταυρού- Κιονίου» (ΕΙΣΗΓ: ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.