ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 28ης & 29ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΘΑΚΗΣ

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 17.30, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ του Δήμου Ιθάκης θα πραγματοποιηθεί η 28η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης :
1. Έγκριση ανταποδοτικών τελών καθαριότητας & ηλεκτροφωτισμού οικονομικού έτους 2017 (Εισηγ: Οικονομική Επιτροπή)
2. Έγκριση ανταποδοτικών τελών ύδρευσης οικονομικού έτους 2017 (Εισηγ: Οικονομική Επιτροπή)
3. Έγκριση Τεχνικού προγράμματος εκτελεστέων έργων Δ. Ιθάκης οικονομικού έτους 2017. (Εισηγ: Εκτελεστική Επιτροπή)
4. Έγκριση της αρ. 152/2016 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιθάκης περί αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικ. έτους 2016. (ΕΙΣΗΓ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ)
5. Έγκριση Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων έτους 2016 και ψήφιση – διάθεση των σχετικών πιστώσεων. (Εισηγ: Π. ΔΟΡΙΖΑΣ)
6. Λήψη απόφασης για διαγραφή οφειλής. (Εισηγ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ)
7. Περί αποσαφήνισης των επαγγελματικών κατηγοριών που υποχρεούνται στην καταβολή του 0,5% τέλους επί των ακαθαρίστων εσόδων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και συναφών επιχειρήσεων».
8. Έγκριση της υπ’ αρ. 31/2016 πράξης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο ΕΛΠΙΝΩΡ» με θέμα την δεύτερη αναμόρφωση του προϋπολογισμού του, οικ. έτους 2016.
(Εισηγ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ)
9. Συμμετοχή του Δήμου Ιθάκης ως εταίρου για την κατάθεση προτάσεων στο πρόγραμμα Interreg Ελλαδα – Ιταλία στις παρακάτω προτάσεις:
• Πρόταση 1: I.M.P.L.E.M.E.N.T. Καινοτόμα Μέτρα Εξοικονόμησης Ενέργειας στο Δημόσιο Φωτισμό για το Σχεδιασμό και τη Διαχείριση Στρατηγικών ΑΠΕ σε Διασυνοριακό Επίπεδο (2.3.)
• Πρόταση 2: F.F.T. FISH FOR TOURISM
• Πρόταση 3: MCM MEDITERRANEOCASTELLIeMARE

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 29ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Επίσης την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 20.00, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ του Δήμου Ιθάκης θα πραγματοποιηθεί και η 29η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης :
1. Έγκριση προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Στοχοθεσία) Δήμου Ιθάκης καθώς και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Στοχοθεσία) του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Ιθάκης ΕΛΠΙΝΩΡ καθώς και αυτού του Ν.Π.Ι.Δ της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ιθάκης, οικονομικού έτους 2017. (Εισηγ: Οικονομική Επιτροπή).
2. Επιχορήγηση Νομικών Προσώπων Δήμου Ιθάκης έτους 2017. ( Εισηγ: Οικονομική Επιτροπή).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.