ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 28ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΘΑΚΗΣ

Καλείστε την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα του ΚΑΠΗ, στην 28η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης :

1. Έγκριση απολογισμού – ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσεως Δήμου Ιθάκης οικ. Έτους 2018. (Εισήγ: Δήμαρχος)

2. Έγκριση της αρ. 97/2019 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιθάκης περί αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικ. έτους 2019. (Εισηγ: Οικονομική Επιτροπή)

3. Σύναψη σύμβασης διαδημοτικής συνεργασίας με το Δήμο Ληξουρίου για την αλληλοϋποστήριξη άσκησης αρμοδιότητάς τεχνικών υπηρεσιών για την εκτέλεση δημοσίων συμβάσεων έργων, προμηθειών, υπηρεσιών και μελετών. (Εισήγ: Δήμαρχος)

4. Εισηγητική Έκθεση για την διάλυση Προγραμματικής Συμβάσης Πολιτισμικής Ανάπτυξης «Υλοποίηση Προγράμματος έργου για την ανάδειξη και επισκεψιμότητα, προστασία και συντήρηση των αρχαίων μνημείων στον αρχαιολογικό χώρο της Σχολής Ομήρου – Αγίου Αθανάσιου Βορείου Ιθάκης, δια έργων καθαρισμού, συντήρησης, σχεδίασης, φωτογράφισης, καταγραφής και αρχειοθέτησης σε Η/Υ των ευρημάτων αρχαιολογικών ανασκαφών στην Ιθάκη». (Εισήγ: Γραφείο Προγρ/μού & Ανάπτυξης)

5. Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής Εργασιών / Βεβαίωση Καλής Εκτέλεσης Εργασιών. (Εισηγ: Οικονομική Υπηρεσία)

6. Εξουσιοδότηση υπαλλήλων του Δήμου για την έκδοση και την προσυπογραφή επιταγών για εξόφληση χρηματικών ενταλμάτων καθώς και την διαχείριση όλων των λογαριασμών του Δήμου και των Νομικών Προσώπων. (Εισηγ: Οικονομική Υπηρεσία)

7. Έγκριση Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ιθάκης. (Εισηγ: Δήμαρχος)

8. Καθιέρωση εξαιρέσεων από την εφαρμογή της πενθήμερης εργασίας και του συνεχούς ωραρίου υπηρεσιών του Δήμου μας καθώς και την καθιέρωση 24ωρης ή 12ωρης λειτουργίας καθώς και λειτουργίας τις Κυριακές και λοιπές εξαιρέσιμες ημέρες καθ΄ όλο το έτος 2020,

υπηρεσιών του Δήμου Ιθάκης. (Εισήγηση: Γραφείο Προγραμματισμού)

9. Αντικατάσταση του παραιτηθέντος Δημοτικού Συμβούλου Δ. Αρταβάνη από Επιτροπές του Δήμου. (Εισηγ: Προέδρος ΔΣ)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

 ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΦΙΑΜΠΟΛΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.