ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 3ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΘΑΚΗΣ

Καλείστε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11:30΄ να προσέλθετε στην αίθουσα του ΚΑΠΗ, στην 3η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Τροποποίηση του Τεχνικού προγράμματος για την αποδέσμευση πίστωσης 150.000,00 € για την αποπεράτωση δρόμου προς Καμίνια στο Δήμο Ιθάκης, που περιλαμβάνεται στην αρ. 32/2019 μελέτη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Κεφαλονιάς. (Εισήγηση: Δήμαρχος)

2. Εισήγηση της Δημοτικής Παράταξης «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» με θέμα : Ακτοπλοΐα – Εισιτήρια.

3. Καθορισμός αποζημίωσης μελών του Δημοτικού Συμβουλίου. (Εισήγηση : Οικονομική Υπηρεσία)

4. Έγκριση α) της αρ. 28/2019 πράξης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο ΕΛΠΙΝΩΡ» περί έγκρισης της έκθεσης εσόδων – εξόδων Β΄ τριμήνου του προϋπολογισμού του, οικ. έτους 2019 και β) της αρ. 29/2019 πράξης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο ΕΛΠΙΝΩΡ» περί έγκρισης της έκθεσης εσόδων – εξόδων Γ΄ τριμήνου του προϋπολογισμού του, οικ. έτους 2019. (Εισήγηση : Πρόεδρος Δ.Σ. ΕΛΠΗΝΩΡΑ)

5. Αίτημα των Μαρία Ραυτοπούλου και Βιργινία Ανδριανάτου για κατάρτιση:

Α) Συμβολαιογραφικής πράξης Παροχής Δουλείας Διόδου ( περιοχή Καψάλια- ΜαζούρκαΚοκινάμπελλα της κτηματικής Περιφέρειας της Τοπικής Κοινότητος Σταυρού του Δήμου Ιθάκης, ήτοι περιοχή Ποδοσφαιρικού Γηπέδου Σταυρού ) και

Β) Συμβολαιογραφικής πράξης αναγνώρισης ορίων των ιδιοκτησιών των αιτουσών Μαρίας Ραυτοπούλου και της Βιργινίας Ανδριανάτου και του ετέρου συμβαλλόμενου Δήμου Ιθάκης. (Εισήγηση : Δήμαρχος)

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

 ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΜΑΡΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.