ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 4ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΘΑΚΗΣ ΕΤΟΥΣ 2020

Καλείστε την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18:00΄ να προσέλθετε στην αίθουσα του ΚΑΠΗ, στην 4η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης :

1. Έγκριση της αρ. 13/2020 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιθάκης περί αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικ. έτους 2019. (Εισήγ: Οικονομική Επιτροπή)

2. Έγκριση της αρ. 15/2020 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιθάκης με θέμα: Εισηγητική έκθεση τέταρτου τριμήνου του έτους 2019 προς την οικονομική επιτροπή, για την εκτέλεση του προϋπολογισμού. (Εισήγ: Οικονομική Επιτροπή)

3. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης πολιτισμικής ανάπτυξης μεταξύ Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, Δήμου Ιθάκης, Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. (Εισήγ: Δήμαρχος)

4. Εισηγητική έκθεση για την τροποποίηση απόφασης υλοποίησης με ίδια μέσα του Υποέργου 1 με τίτλο: «Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ιθάκης» της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ιθάκης» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5027324. (Γραφείο Προγραμματισμού)

5. Εισηγητική έκθεση για την σύναψη συμβάσης διαδημοτικής συνεργασίας για την εποπτεία «Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ιθάκης» (Γραφείο Προγραμματισμού)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

 ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΦΙΑΜΠΟΛΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.