ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 4ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΘΑΚΗΣ

Καλείστε την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18:00΄ να προσέλθετε στην αίθουσα του ΚΑΠΗ, στην 4η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.    Έγκριση της αρ. 07/2019 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα την εισηγητική έκθεση τέταρτου τριμήνου του έτους 2018 προς την οικονομική επιτροπή, για την εκτέλεση του προϋπολογισμού. (Εισήγηση: Οικονομική Επιτροπή)

2.    Έγκριση της αρ. 10/2019 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιθάκης περί αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικ. έτους 2019. (Εισήγηση: Οικονομική Επιτροπή)

3.    Έγκριση του ετήσιου απολογισμού και προγραμματισμού της επόμενης χρονιάς της διαδημοτικής επιχείρησης με την επωνυμία «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ  ΑΕ ΟΤΑ» (ΕΔΑ-ΚΙ ΑΕ ΟΤΑ) με βάσει το οικείο ΠΕΣΔΑ. (Εισήγηση: Δήμαρχος)

4.    Εισηγητική Έκθεση για την ανάγκη ανάθεσης εργασιών καθαρισμού κτιρίων και κοινοχρήστων χώρων σε ιδιώτες. (Εισήγηση : Γραφείο Προγραμματισμού)

5.    Έγκριση της αρ. 8/07.02.2019 πράξης του  Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΚΕΙ: «Έγκριση νέας  Εισηγητικής έκθεσης και Ετήσιου Προγράμματος Δράσης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ιθάκης για την τεκμηρίωση των εσόδων και εξόδων αυτής, έτους 2019» (Εισήγηση: Δήμαρχος & Πρόεδρος ΔΣ ΔΚΕΙ)

6.    Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής Εργασιών / Βεβαίωση Καλής Εκτέλεσης Εργασιών. (Εισήγηση: Οικονομική Υπηρεσία)

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ  ΦΙΑΜΠΟΛΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.