ΠΡΩΤΟΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΟΣ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ!!!

Ο Ανδρέας Παντελιός είναι το πρόσωπο που τίναξε την μπάνκα στον αέρα στη μάχη που δόθηκε για τον σταυρό στις εκλογές του Επιμελητηρίου, αφού από μια πραγματική… σφαγή στο τμήμα των Υπηρεσιών κατάφερε να πρωτεύσει με 131 ψήφους. Ακολούθησε ο Πολυχρόνης Δενδρινός με 127 και τρίτος ήταν ο Νίκος Κουρκουμέλης με 121. Οι υπόλοιποι πέντε που εκλέγονται είναι οι Διονύσης Μαρούλης με 121 ψήψους, Λασκαράτος Γιώργος, Καμπανός Χρήστος και Γαλάτης Άγγελος από 106 και την οκτάδα έκλεισε ο Γιώργος Καβαλλιεράτος με 89.
Στο Εμπορικό κομμάτι η Νέα Πνοή εξέλεξε τρεις Επιμελητηριακούς Συμβούλους, όπου εκεί πρώτη ήταν η Ελένη Ζανετοπούλου με 76 ψήφους και ακολούθησαν ο Σωτήρης Βλάχος με 50και ο Κυριάκος Σταμούλης με 46. Στη Μεταποίηση την έδρα καταλαμβάνει ο επικεφαλής του συνδυασμού, Σταύρος Σπαθής.
Οι έδρες που κέρδισαν οι συνδυασμοί στο νέο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου είναι 12-8-1
Στο Εμπορικό κομμάτι από το “Νέο Επιμελητήριο” εκλέγονται ο Παναγής Έρτσος με 69 ψήφους και ο Μάκης Κεκάτος με 66. Η άλλη έδρα πηγαίνει στον επικεφαλής της Α.Α.Σ., Παναγή Τζανάτο. Την έδρα στη Μεταποίηση παίρνει ο επικεφαλής του “Νέου Επιμελητηρίου”, Σπύρος Γασπαρινάτος. Ο συνδυασμός εκλέγει και πέντε συμβούλους στις Υπηρεσίες, που είναι ο Μάκης Παπαναστασάτος με 80 ψήφους, ο Νίκος Παπαδάτος με 78, ο Νίκος Μενάγιας με 62, ο Σπύρος Βανδώρος με 60 και ο Γιώργος Διαμαντής με 58.

ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ
Αγαπητές φίλες και φίλοι επαγγελματίες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.
Μετά από μια επίπονη εκλογική διαδικασία, η οποία για μας κράτησε σχεδόν έξι μήνες, δώσαμε τη μάχη μας με τον τρόπο που ξέρουμε καλύτερα, και εσείς φίλες και φίλοι επαγγελματίες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, μας επιβραβεύσατε με τη νίκη.
Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω πρωτίστως τους υποψηφίους του συνδυασμού ¨Νέα Πνοή¨, οι οποίοι ακούραστα δούλεψαν παράλληλα με τις δουλειές τους όλο αυτό το διάστημα ώστε να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα, αυτούς που με όπλο την προσωπικότητά τους και το ήθος τους συζήτησαν σχεδόν με το σύνολο των επαγγελματιών εκτέθηκαν στον κόσμο και βγήκαν νικητές, είτε εκλεγούν στο ΔΣ είτε όχι. Όλοι τους έχουν θέση στα σχέδια του Επιμελητηρίου που οραματιζόμαστε και να γνωρίζουν πως η δουλειά τους τώρα αρχίζει. Θα ξανακριθούν έπειτα από τέσσερα χρόνια και ως τότε οφείλουν να έχουν παράξει έργο.
Ευχαριστώ έναν -έναν προσωπικά τον επαγγελματία που μας τίμησε με την ψήφο του και δεσμεύομαι να μην διαψεύσω τις προσδοκίες τους. Με την ψήφο σας επίσης, είπατε όχι στη διχόνοια και αποδοκιμάσατε πρακτικές αναξιοπρεπείς.
Θέλω να πω και δημοσίως, ένα τεράστιο ευχαριστώ στη σύζυγό μου Βίκυ και τα κορίτσια μου Σοφία και Δανάη, στην οικογένειά μου που ίσως και να αμέλησα τους τελευταίους μήνες με τα συνεχόμενα ταξίδια και επαφές μου με όλους σας. Με στηρίξατε, με αγαπάτε και με εμπιστεύεστε. Η επιτυχία μου αφιερώνεται σε σας και θα κάνω τα πάντα να αισθάνεστε περήφανες για μένα τα επόμενα χρόνια. Σας αγαπώ.
Τέλος, ούτε σε αυτή την εκλογική διαδικασία θα ξεχάσω τη Μαρία, τη δική μας Μαρία που δεν πρόλαβε να μας δει στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου, αν και έχει μεγάλο μερίδιο στη νίκη. Μαρία, νικήσαμε.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΠΑΘΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ
Με την παρούσα θέλω να συγχαρώ το Σταύρο Σπαθή και όλους τους υποψηφίους του για την νίκη τους στις εκλογές του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς κ΄ Ιθάκης.

Εύχομαι πραγματικά η νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου να δώσει Νέα Πνοή στο Επιμελητήριο και να σταθεί αντάξια των προσδοκιών των επαγγελματιών των νησιών μας.

Τέλος θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους υποψηφίους του “Νέου Επιμελητηρίου” οι οποίοι έδωσαν ένα έντιμο και αξιοπρεπές αγώνα σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Είναι τιμή μου που τους είχα δίπλα μου, είναι τιμή μου που με εμπιστεύθηκαν και είμαι πολύ περήφανος για τη δύσκολη “μάχη” που αποφάσισαν να δώσουν μαζί μου.

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟΣ 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.