ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ: ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΤΡΑ – ΣΑΜΗ – ΙΘΑΚΗ

Πολύ πιο νωρίς από το αναμενόμενο μετά από επείγον αίτημα  του προέδρου της Levante Ferries, πυκνώνουν την επόμενη εβδομάδα οι γραμμές για τα νησιά μας, δηλώνει στο kefaloniapress ο Γιάννης Πυλαρινός, εκπρόσωπος της εταιρίας. «Η εταιρία δεσμευόταν από το Υπουργείο Ναυτιλίας έως τις 31 Μαίου σε συγκεκριμένα δρομολόγια λόγω των περιοριστικών μέτρων στα νησιά, αυτές οι δεσμεύσεις μπορούν να κρατήσουν και έως τέλος Ιουνίου .

Παρόλα αυτά ο πρόεδρος της Levante Ferries Γιώργος Θεοδόσης με επείγον αίτημα ζητάει περισσότερα δρομολόγια πολύ πριν το άνοιγμα των συνόρων και την πλήρη απελευθέρωση των ακτοπλοϊκών γραμμών. Έτσι από την Παρασκευή 5 Ιουνίου ανοίγει και η γραμμή Πάτρα-Σάμη-Ιθάκη.

Το ολοκληρωτικά αναβαθμισμένο Mare di Levante , θα μπει  στη γραμμή Πόρος – Κυλλήνη προσφέροντας ανέσεις κρουαζιερόπλοιου ενώ το αγαπημένο καράβι της Κεφαλονιάς, το «ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ» θα συνδέσει την Πάτρα με την Ιθάκη μέσω της Σάμης. Τα δρομολόγια  της Levante Ferries θα πυκνώνουν ανάλογα τη ζήτηση.

Παρότι ο κόσμος είναι ακόμα πολύ λίγος, παρότι ο φόβος κρατάει ακόμα τους τουρίστες μακριά από την Κεφαλονιά, η Levante Ferries θα αναπτύξει τα δρομολόγιά της προσφέροντας στους Κεφαλονίτες και Θιακούς, στους επισκέπτες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης την ευκαιρία να ταξιδέψουν με ασφάλεια και πολυτέλεια, καταλήγει ο κ. Πυλαρινός!

  • Επίσης από την Παρασκευή 05-06-2020 ξεκινάει ξανά τα δρομολόγια του και το Ιόνιο Πέλαγος στην γραμμή Σάμη-Ιθάκη-Αστακός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.