ΣΕ ΘΡΙΛΕΡ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!

Τελικά σε… θρίλερ… φαίνεται να εξελίσσεται η συγκοινωνιακή σύνδεση της Ιθάκης με την Πάτρα…!Πλήρη απραξία των υπευθύνων φορέων …καμιά επίσημη ενημέρωση για τις εξελίξεις επί του θέματος κι ο “φτωχός λαός” της Ιθάκης… να ψάχνεται και να ρωτάει εμάς –που είμαστε απέξω– για το “τί μέλλει γενέσθαι.. “μια και γνωρίζει ότι ακόμη και από “απέξω” που είμαστε … νοιαζόμαστε και φροντίζουμε για το νησί μας και δει για ένα τόσο μείζον θέμα… όπως η συγκοινωνία μας…!

Αλήθεια που είναι οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης Α και Β βαθμού που παρακολουθούν τις εξελίξεις… σιωπώντας… ενώ τώρα που τους χρειάζεται ο τόπος… θα έπρεπε να είναι μπροστάρηδες και όχι θεατές…???

Που είναι η Περιφέρεια, ο Περιφερειάρχης, ο Έπαρχος και ο Δήμαρχος Ιθάκης που θα έπρεπε “αν μη τί άλλο”… να βρίσκονται πάνω στο Υπουργείο Ναυτιλίας… ή τουλάχιστον… να έχουν “αλωνίσει” τα Μ.Μ.Ε…. διεκδικώντας τα δικαιώματά μας σαν μικρό νησί που είμαστε αλλά και θέτοντας προ των ευθυνών τους… αυτούς που μας κατάντησαν τη συγκοινωνία μας… πραγματική “Οδύσσεια”…!!!

Δεν πάει άλλο πια… ο καθένας πρέπει να αναλάβει τιε ευθύνες του… διαφορετικά να “κάτσει …σπίτι του” και να αφήσει εμάς… που θέλουμε να ασχοληθούμε… και τολμάμε να λέμε την αλήθεια…!!!

ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΣΑΡΔΕΛΗ

Πρώην ΕΠΑΡΧΟΣ ΙΘΑΚΗΣ

Πρώην ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Ο ΝΔ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.