ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ 3-2 ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΙΘΑΚΗΣ

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, αλλά σε ακατάλληλο και επικίνδυνο, αγωνιστικό χώρο, σήμερα το πρωί στα Τζαννάτα και στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, ο γηπεδούχος Ηρακλής θα κάνει σεφτέ στις νίκες και θα πάρει την πρώτη του φετινή στη διοργάνωση, επικρατώντας του Οδυσσέα Ιθάκης με σκορ 3-2.

Σε αυτόν τον άθλιο αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να διεκδικήσουν η κάθε μια για λογαριασμό της, τη νίκη.

2019-20Μάλιστα χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες, από τις δύο ομάδες και ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους.

Οι γηπεδούχοι, θα πάρουν τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς, που θα τους ανεβάσουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμους της Ερύσσου, η οποία όμως αγωνίζεται στην έδρα της, αύριο Κυριακή με αντίπαλο τον Εθνοφρουρό, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν αρκετό έδαφος στον στόχο τους για την πρωτιά.

Τα γκολ

Ο Ηρακλής, θα μπει δυνατά στην αρχή και στο 12’ θα καταφέρει να πάρει το προβάδισμα, με ένα δυνατό σουτ του Σπ. Τζωρτζάτου, εκτός περιοχής και ενώ η μπάλα θα σκάσει στο χόρτο, θα παίξει ένα άσχημο παιχνίδι στον τερματοφύλακα του Οδυσσέα, αφού θα αλλάξει πορεία και θα καταλήξει στα δίχτυα του για το 1-0.

Αυτό το 1-0 δεν θα αλλάξει στα πρώτα 45’ του αγώνα και στην επανάληψη τους φιλοξενούμενους αυτή την φορά, να είναι αυτοί που θα μπουν πιο δυνατά, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 47’ με κεφαλιά από το σημείο περίπου του πέναλτι του Ντύλια, μετά το κόρνερ από δεξιά του Πατσαλιά.

Πριν καλά καλά σταματήσουν οι πανηγυρισμοί των παικτών του Οδυσσέα μετά από 2’ ο Κ. Στάβερης θα κερδίσει πέναλτι, όταν θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή, από τον Muraj.

Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο ίδιος και ευστοχεί στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Muraj για δεύτερη φορά στο παιχνίδι και το προβάδισμα των γηπεδούχων σε 2-1.

Από το 65’ η ομάδα της Βόρειας Ιθάκης θα συνεχίσει με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού ο Plepi θα δει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή κ. Χατζηγεωργίου σε αντικανονική ενέργεια πάνω στον Κ. Στάβερη (τον κράτησε από τη φανέλα), ο οποίος σύμφωνα με τον διαιτητή, βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.

Έτσι, με αριθμητικό πλέον πλεονέκτημα οι γηπεδούχοι θα πετύχουν στο 80’ το 3-1, με τον Μανέντη να κλέβει την μπάλα από τον προσωπικό του αντίπαλο έξω από την περιοχή και στο τετ α τετ του με τον Muraj να στέλνει την μπάλα με πλασέ στα δίχτυα του.

Οι φιλοξενούμενοι που συνέχιζαν να παλεύουν, θα μειώσουν στο 85’ σε 3-2 και θα ξαναμπούν στο παιχνίδι με ένα πολύ ωραίο σουτ στην κίνηση του Πατσαλιά, μετά την κακή απομάκρυνση από τους αμυντικούς του Ηρακλή στο κόρνερ του Cela.

Τελικά αυτό το 3-2 θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα των Τζαννάτων, τους γηπεδούχους να παίρνουν μια πολύ σημαντική νίκη, την πρώτη φετινή και τους φιλοξενούμενους να δέχονται την δεύτερη χάνοντας σημαντικό έδαφος, σε ότι έχει να κάνει με την πρωτιά της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα της «μικρής» κατηγορίας!

Διαιτητής ο κ. Ν. Χατζηγεωργίου με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Γ. Μιχαλάτο.

Οι συνθέσεις

Ηρακλής: (Σπ. Τζωρτζάτος), Σταθάτος, Δημητράτος, Ρασσιάς Γ., Σολωμός, Τζωρτζάτος, Σπαθής (46’ Rrapaj), Μανέντης, Ρασσιάς Σπ. (80’ Βαλσαμής), Ρώσσης, Στάβερης Κ., Lluka.

Οδυσσέας: (Σπ. Ζερβός), Μouraj,  Λεκατσάς, Προσαλέντης Ν., Cela, Πατσαλιάς, Κουτσουβέλης, Ντύλια, Τσίρος, Plepi, Μαλιακρίδας (50’ Καραντζής Ν.), Μορφέσης Π..

Εδώ παίχτηκε (?) ποδόσφαιρο σήμερα στα Τζαννάτα… Αν είναι δυνατόν…. Κλείστε το πριν γεμίσουμε τραυματισμούς!!

Αναρτήθηκε από sportsthea

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.