ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΠΙΣΑΕΤΟΥ ΙΘΑΚΗΣ

Σημερινή συνάντηση του Έπαρχου Ιθάκης και του Δήμαρχου Ιθάκης στον Πίσω Αετό, με τον εργολάβο του έργου κ. Ανδρέα Περήφανο, για τον συντονισμό των υπηρεσιών της Περιφέρειας με την εργολαβία του σημαντικού έργου, καθώς εισερχόμαστε στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσής του. Την επόμενη εβδομάδα θα μετακινηθούν οι οικίσκοι των πρακτορείων σε μικρή απόσταση εντός του λιμανιού, για να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του κεντρικού κτιρίου του λιμανιού. Ζητάμε προκαταβολικά την κατανόηση όλων για την μικρή ταλαιπωρία 1-2 ημερών που θα προκληθεί για τους ταξιδιώτες (οι οποίοι θα ενημερωθούν με νέα ανακοίνωσή μας για τον τρόπο προμήθειας των εισιτηρίων τους το συγκεκριμένο μικρό διάστημα), την κατανόηση των δυο εταιρειών που εξυπηρετούν το νησί μας, καθώς και των εργαζομένων τους στα πρακτορεία.

Συζητήθηκαν επίσης πολλές τεχνικές λεπτομέρειες του έργου που θα τρέξουν τώρα, καθώς εισερχόμαστε στην τελική φάση ολοκλήρωσης.

Αντιλαμβάνομαι το μεγάλο ενδιαφέρον όλων των Θιακών για αυτό το έργο, γι’ αυτό και παρακαλώ τους πάντες να ζητούν από εμάς έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για το έργο και την πορεία του, πριν πάρουν τοις μετρητοίς και αναπαράγουν διαδόσεις και αναρτήσεις στα social media και όπου αλλού και ειδικά κινδυνολογίες αμφίβολης και περίεργης σκοπιμότητας.

Έπαρχος Ιθάκης

Θανάσης Λιβιτσάνης

Φωτογραφικό υλικό  Σταύρος Δελλαπορτας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.