ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΡΟΔΗΣ ΚΡΑΤΣΑ – ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ !!!!!

Θετική ήταν η απάντηση του πρώην Περιφερειάρχη κ. Σπύρου Σπύρου στο αίτημα της νέας Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα για συνεργασία με συμμετοχή στη διοίκηση της Περιφέρειας ενός εκλεγμένου περιφερειακού συμβούλου από την παράταξη «Ιόνιος Συμμαχία», της οποίας ο ίδιος ηγείται.

 Ο κ. Σπύρου με απαντητική επιστολή του κάνει γνωστή την απόφαση της παράταξής του για συμμετοχή του κ. Σπύρου Ιωάννου ο οποίος αναμένεται να αναλάβει τα καθήκοντα θεματικού Αντιπεριφερειάρχη στους τομείς  Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Χωροταξίας.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ιόνιος Συμμαχία» στο Περιφερειακό Συμβούλιο, επισημαίνει ότι γνώμονας τόσο του ίδιου όσο και των συνεργατών του ήταν και παραμένει το καλό των νησιών μας και τονίζει ότι προτίθεται να συμβάλλει θετικά ώστε να ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις για την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τον τόπο. Παράλληλα ξεκαθαρίζει ότι η παράταξή του διατηρεί την αυτονομία της στο πλαίσιο της επιλογής των πολιτών που εκφράστηκαν στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές.

Ο κ. Σπύρου, δηλώνει τα εξής:

«Σήμερα επιβάλλεται να συνεργαστούμε για την προώθηση εκείνων των ενεργειών και την λήψη εκείνων των αποφάσεων που θα βγάλουν την Περιφέρειά μας από το τέλμα. Σεβόμενοι το εκλογικό αποτέλεσμα και διατηρώντας υπεύθυνη στάση απέναντι στους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν, θεωρούμε ότι οφείλουμε να παίξουμε ενεργό και ουσιαστικό ρόλο στην προσπάθεια της νέας περιφερειακής αρχής. Γνωρίζουμε ότι η κατάσταση στην περιφέρειά μας δεν είναι καθόλου καλή και ότι η κ. Κράτσα παρέλαβε μία «ναρκοθετημένη» και διοικητικά αποδιοργανωμένη, για πολλούς λόγους, Περιφέρεια. Γι’ αυτό και στηρίζουμε τη νέα περιφερειακή αρχή στη βάση μίας σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης, ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων και θέσεων όπως οι ανάγκες και η καθημερινότητα επιβάλλουν. Παράλληλα, διατηρούμε την αυτονομία της παράταξής μας και τις αρχές μας και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε και να υπερασπιζόμαστε τις θέσεις και τις απόψεις μας σεβόμενοι τους πολίτες που μας στήριξαν.»

Η απαντητική επιστολή του κ. Σπύρου προς την κ. Ρόδη Κράτσα έχει ως ακολούθως:

«Αγαπητή Ρόδη,

σε απάντηση της επιστολής την οποία αποστείλατε προκειμένου η παράταξή μας να συμβάλλει με την συμμετοχή εκλεγμένου περιφερειακού συμβούλου μας στην διοίκηση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, θα ήθελα να σε ενημερώσω για τα εξής:

Τόσο εγώ ως επικεφαλής της «Ιονίου Συμμαχίας» όσο και οι συνεργάτες μου προτιθέμεθα να συμβάλλουμε με θετικό τρόπο στην καλή λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου και στις αποφάσεις εκείνες που πρέπει να ληφθούν για την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν την Περιφέρειά μας.

Η βούλησή μας για στήριξη της νέας περιφερειακής αρχής, όπως και εσείς εύστοχα επισημαίνετε στην επιστολή σας, έχει εκφραστεί κατ’ επανάληψη και θεωρώ ότι την έχετε ήδη διαπιστώσει και στην πράξη.

Στα πλαίσια της πρότασής σας, αποφασίσαμε ότι τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες στους τομείς Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Χωροταξίας μπορεί να αναλάβει επαξίως ο κ. Σπύρος Ιωάννου, δικηγόρος και πρώην διευθύνων σύμβουλος στην «ΘΕΜΙΣ» Κατασκευαστική.

Διατηρώντας την αυτονομία μας ως παράταξη, θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι κύριος γνώμονας της δικής μας πολιτικής πορείας ήταν και θα παραμείνει το συμφέρον των νησιών μας και των πολιτών τους.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.