ΘΕΟΠΕΦΤΑΤΟΥ: «ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ, ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Η ΗΘΙΚΗ ΜΑΣ»

Συναισθηματικά φορτισμένη τόσο η ίδια, όσο και ο συνυποψήφιός της Μάκης Βασιλάτος, εμφανίστηκε για τις καθιερωμένες δηλώσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς, η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. «Δεν δικαιώθηκε η πολιτική μας, δικαιώθηκε η ηθική μας» ήταν μεταξύ άλλο τα λόγια της βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Αφροδίτης Θεοπεφτάτου, η οποία εκλέγεται για 4η φορά βουλευτής Κεφαλονιάς (2 φορές το 2012, τον Ιανουάριο του 2015 και τώρα).

Κανείς άλλος δεν έχει πετύχει κάτι ανάλογο κατά το παρελθόν!

Όλη η δήλωσή της παρακάτω

«Πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω την πλειοψηφία των συμπατριωτών μας, όλους, όσους μας υποστήριξαν, που πίστεψαν σας μας που στάθηκαν δίπλα μας, γιατί το οφείλω.

Να ευχαριστήσω το Μάκη το Βασιλάτο και το Δημήτρη το Ραυτόπουλο και μια 2η φορά το Μάκη το Βασιλάτο, γιατί στρατεύτηκε σ’ έναν αγώνα τώρα πιο αποτελεσματικό απ’ ότι το Γενάρη και στην κρίσιμη στιγμή τοποθετήθηκε χωρίς ιδιοτέλεια.

Πιστεύω ότι σ’ αυτές τις εκλογές δεν δικαιώθηκε τόσο η πολιτική μας, αλλά δικαιώθηκε η ηθική μας. Θεωρώ ότι αυτή η ψήφος εγκρίθηκε και αναγνωρίστηκε ότι δώσαμε τη μάχη με νίκες και με ήττες, με οδύνη, με απώλειες, αλλά δόθηκε η μάχη και αυτό αναγνωρίστηκε από τον ελληνικό λαό.

Θέλω να δηλώσω ότι κατανοώ απόλυτα όλους αυτούς που δεν μας ψήφισαν σ’ αυτές τις εκλογές, αυτούς που χώρισαν οι δρόμοι μας.

Τους κατανοώ.

Τώρα νοιώθω ότι είναι η μεγάλη μας ευθύνη να βαδίσουμε με περισσότερους συμπατριώτες στον ίδιο δρόμο, να είμαστε μπροστά μαζί με άλλους σε μια πορεία που θα οδηγήσει τα νησιά μας στο μέλλον. Τίποτα αύριο δεν θα είναι εύκολο. Τώρα, περισσότερο από ποτέ πρέπει να δώσουμε μάχες για τη ζωή μας, μάχες για το μέλλον, μάχες για τους νέους, μάχες κατά της φτώχειας και της κοινωνικής κρίσης.

Ξεκινάμε».

Η ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΒΑΣΙΛΑΤΟΥ

Ιδιαίτερα συγκινημένος εμφανίστηκε ο συνυποψήφιος της Αφροδίτης Θεοπεφτάτου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Βασιλάτος, ο οποίος ξέσπασε σε λυγμούς μπροστά στην κάμερα, κάνοντας δηλώσεις στην Περιφέρεια στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, ενώ είχε θερμό εναγκαλισμό με τη νέα βουλευτή.

Αναλυτικά στις δηλώσεις του τόνισε:

«Θέλω κι εγώ να ευχαριστήσω τη συντρόφισσα Αφροδίτη που είναι για τέταρτη φορά Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Θέλω να ευχαριστήσω τον Κεφαλλονίτη και τον Θιακό λαό και αυτή η νίκη ήταν μια ηθική ανταμοιβή γι αυτόν τον δύσκολο αγώνα που κάναμε αυτές τις ημέρες.

Θέλω να ευχαριστήσω και τους Κεφαλλονίτες της διασποράς που με εμψύχωσαν αυτές τις ημέρες για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις αγωνίες και τα άγχη του Κεφαλλονίτικου και του Θιακού λαού.

Να ευχαριστήσω τους συντρόφους και τις συντρόφισσες, που στάθηκαν στο πλευρό μας και μας στήριξαν σ’ αυτό το δύσκολο αγώνα. Είμαι πολύ ευτυχής και συναισθηματικά φορτισμένος γι αυτή την πολύ μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ πανελλαδικά.

Γι  αυτή τη μεγάλη ανταμοιβή, που έδωσαν στον Αλέξη Τσίπρα, το γελαστό παιδί. Έβαλε το συμφέρον του λαού πάνω από όλα και αυτή αυτή η νίκη, γιατί κάποιοι σύντροφοι θέλησαν να αποχωρήσουν στα δύσκολα. Και αυτή η υπερψήφιση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μια ηθική ανταμοιβή για να έρθει μια νέα κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ που θα προχωρήσει το περαιτέρω πρόγραμμα για να βγούμε από την κρίση και όλα τα υπόλοιπα που έχουμε δηλώσει κατά καιρούς.

Δώσαμε έναν μεγάλο αγώνα, δεν το πίστευα ότι θα μπορέσουμε να κερδίσουμε ενάντια σ’ όλο αυτό το οικονομικό καθεστώς, που προσπαθούσε να ποδηγετήσει τα νησιά μας.

Η επαναδρομολόγηση της γραμμής Πάτρας-Σάμης ήταν σημαντική και ήταν ένα κυρίαρχο στοιχείο στον αγώνα που ήμασταν μόνοι έναντι όλων των υπολοίπων».