ΤΟ «ODYSSEA» 1ο ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΑ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΞΩΝ

Στις 7 /10/ 2017 θα διοργανωθεί η 2η δράση ODYSSEA και το 1ο Odyssea ταξίδι με ιστιοπλοϊκά σκάφη, του οποίου η έναρξη θα γίνει συμβολικά από την κατάληξη του πραγματικού ταξιδιού του Οδυσσέα, δηλαδή από την Κέρκυρα και την Ιθάκη. Το ταξίδι αυτό, σύμφωνα με τους διοργανωτές, στόχο έχει να αφυπνίσει και να μεταδώσει το Μήνυμα:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΘΑΚΗ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ!
Η διαδρομή:
01. ΚΕΡΚΥΡΑ
02. ΠΑΞΟΙ
03. ΙΘΑΚΗ
Το ODYSSEA CLUB είναι Μη Κυβερνητικός Οργανισμός πολιτιστικού, πολυπολιτισμικού, ανθρωπιστικού και αθλητικού προσανατολισμού. Φίλοι και συνεργάτες μας είναι προσωπικότητες με μεγάλη και συνεχή προσφορά στο χώρο των τεχνών, του πνεύματος, του αθλητισμού και των ΜΜΕ.
Η οργάνωση ODYSSEA CLUB στόχο έχει μετο πρόγραμμα «ODYSSEA» την Αναβίωση του Ομηρικού Ταξιδιού του Οδυσσέα, ποικιλοτρόπως.
Σκοπός μας είναι η δημιουργία projects- δράσεων μέσα από την αναβίωση του ταξιδιού και τις εμπειρίες του Οδυσσέα όπως αυτές εκφράζονται μέσα από την σύγχρονη πραγματικότητα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πλήθος διαδραστικών και συμμετοχικών εκδηλώσεων, όπως συνέδρια, παιχνίδια γνώσης, ναυτικοί αγώνες, διάφορα καλλιτεχνικά δρώμενα, εκθέσεις τέχνης, θεατρικές παραστάσεις, γευστικές αναδρομές και πλήθος δραστηριοτήτων που άξονα έχουν την ναυτική, πολιτιστική και πολιτισμική ανάπτυξη, την κοινωνική ευαισθησία, την παιδεία και την ανάδειξη του Ελληνικού πνεύματος και πολιτισμού διεθνώς με έναν διαφορετικό τρόπο.
Η στόχευση αυτή υλοποιείται μέσω του ίδιου του προγράμματος του ταξιδιού αλλά και μέσα από τα διαδραστικά συμμετοχικά παιχνίδια γνώσης και δράσης που λαμβάνουν χώρα σε όλους τους σταθμούς του Ομηρικού ταξιδιού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.