ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΗ ΣΟΛΙΣΤ

Βρέθηκε νεκρή στο Λυκαβηττό με κομμένες τις φλέβεςΝεκρή βρέθηκε η σολίστ Ελισάβετ Σέφερ, η οποία αγνοούταν εδώ και οκτώ μέρες. Το πτώμα της βρέθηκε από περαστικό στο Λυκαβηττό, ο οποίος κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή με κομμένες τις φλέβες.

«Δυστυχώς είναι νεκρή. Βρέθηκε το πρωί από κάποιον περαστικό που ειδοποίησε τις αρχές. Περιμένουμε τώρα να δούμε τι έγινε. Θα μας πει ο ιατροδικαστής τι έχει γίνει. Θα δούμε αν είναι αυτοχειρία ή έγκλημα και επίσης θα φανεί αν έγινε από την πρώτη ημέρα εξαφάνισής της ή αργότερα. Προκύπτουν πολλά ερωτήματα», λέει ο ιδιωτικός ερευνητής Γρηγόρης Ποντικάκης στο protothema.gr

Η Ελισάβετ Σέφερ είναι μια από τις πιο σημαντικές μουσικούς της κλασσικής μουσικής και  αγνοείται από την περασμένη Παρασκευή.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Η σολίστ της Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων Μουσικής, ετοιμαζόταν για μια μεγάλη συναυλία που θα δινόταν τις προσεχείς ημέρες. Σύμφωνα με το σύζυγό της, η Ελισάβετ Σέφερ ήταν πολύ στρεσαρισμένη και τα νεύρα της δεν ήταν καλά το τελευταίο διάστημα. Την προπερασμένη Παρασκευή πήγε στο Μέγαρο Μουσικής, από το οποίο το σπίτι της απέχει μόλις λίγα λεπτά, για να κάνει πρόβα. Μετά από λεκτική διαμάχη που είχε με ένα μουσικό της ορχήστρας – με τον οποίο υπάρχει προϊστορία –έφυγε από την πρόβα, τηλεφώνησε στον φυσικοθεραπευτή για να ακυρώσει το ραντεβού που είχαν το βράδυ και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με τους δικούς της ανθρώπους, η σολίστ δεν έχει αποχωρήσει ποτέ από πρόβα ή από παράσταση στα 25 χρόνια πορείας που έχει και δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα σε συνεργασίες της. Το κινητό της ήταν κλειστό από την προπερασμένη Παρασκευή ενώ όπως ανακάλυψε ο σύζυγός της Σπύρος Κουτσουβέλης – λίγες ώρες αργότερα – η Ελισάβετ Σέφερ είχε επιστρέψει σπίτι της άφησε τη βιόλα και τα πράγματά της και εξαφανίστηκε.