ΤΣΙΝΤΗΛΑΣ: ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες

Έχοντας επίγνωση της ευθύνης και μετά από πολύ σκέψη απάντησα θετικά στο κάλεσμα του Περιφερειάρχη Θεόδωρου Γαλιατσάτου να είμαι ξανά υποψήφιος για την Περιφερειακή ενότητα Ιθάκης με τον συνδυασμό ΑΝΑΣΑ στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Επήρα την απόφαση αυτή με κίνητρο την αγάπη για τον τόπο μας, χωρίς φιλοδοξίες και προσωπικά συμφέροντα γιατί με την εμπειρία που απέκτησα μπορώ να επιτύχω πολλά μέσα από την Περιφερειακή αυτοδιοίκηση και ως Έπαρχος να συνεχίσω το έργο στήριξης και ανάπτυξης της Ιθάκης.

Την περίοδο αυτή διανύσαμε μια βαθιά οικονομική κρίση που έχει πλήξει τόσο τις ζωές μας, όσο και την τοπική αυτοδιοίκηση. Παρά τις αντίξοες συνθήκες όμως ο απολογισμός μας είναι θετικός, γιατί προγραμματίσαμε σωστά τα έργα που αφορούν όλη την Ιθάκη και ολοκληρώνονται σημαντικά από αυτά, όπως το λιμάνι του Πίσω Αετού, την στήριξη της προβληματικής στροφής προς το λιμάνι Π. Αετού, την βραχοπροστασία τμήματος Π΄. Αετού και Βορείου Ιθάκης. Ολοκληρώθηκαν τα τοιχία στήριξης εμπρός και Π. Αετού, τη διαγράμμιση τμημάτων επαρχιακού δικτύου μήκους 26 χιλ. Σε εξέλιξη είναι και η οδοποιία στον μπροστά Αετό. Πραγματοποιείται η στήριξη 3 μεταβυζαντινών Εκκλησιών, της Παναγίας Μαρουλάτικης στο Περαχώρι, της Ευαγγελίστριας και Αγίου Γερασίμου Εξωγής .

Σύντομα ξεκινούν οι εργασίες επισκευής των αρχαιολογικών μουσείων στο Βαθύ και στον Σταυρό.

Στηρίξαμε πολιτιστικές δραστηριότητες συλλόγων. Πετύχαμε την προβολή της Ιθάκης σε ξένα τηλεοπτικά δίκτυα. Επίσης προχωράμε το σημαντικό έργο του Βιολογικού καθαρισμού που έχει μπει στην τελική ευθεία και άλλα έργα που έχουν προγραμματιστεί για την Ιθάκη.

Ευελπιστώ στην στήριξή σας, για να διεκδικήσουμε και άλλα σημαντικά έργα για τον τόπο μας, για να πετύχουμε την πορεία ανάπτυξης που επιθυμούμε όλοι.

Με εκτίμηση,

Σπύρος Τσιντήλας

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.