ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Από την περασμένη Παρασκευή αγνοείται μια από τις πιο σημαντικές μουσικούς της κλασσικής μουσικής. Ο λόγος για την Ελισάβετ Σέφερ, η οποία, εδώ και μερικές ημέρες έχει εξαφανιστεί.

E.-Schaefer-Σ.-Κουτσουβέλης

Η σολίστ της καμεράτα έχει καταγωγή από την Γερμανία και είναι παντρεμένη με τον Ιθακήσιο πιανίστα Σπύρο Κουτσουβέλη από το Κιόνι. Στη χώρα μας ζει παρά πολλά χρόνια και έχει δώσει πάρα πολλές συναυλίες και στην Ιθάκη.

Το θρίλερ βρίσκεται εν εξελίξει από την Παρασκευή 18 Μαρτίου, καθώς έκτοτε αγνοείται η δημοφιλής σολίστ Ελισάβετ Σέφερ, η οποία παίζει βιόλα στην Καμεράτα του Μεγάρου Μουσικής.

Ο σύζυγός της έκανε έκκληση μιλώντας να επιταχυνθούν οι ενέργειες από τις αστυνομικές αρχές όσον αφορά στην άρση απορρήτου του κινητού της τηλεφώνου.

Η σολίστ της Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων Μουσικής, που καταγόταν από τη Γερμανία, ετοιμαζόταν για μια μεγάλη συναυλία που θα δινόταν τις προσεχείς ημέρες. Σύμφωνα με το σύζυγό της ήταν πολύ στρεσαρισμένη και τα νεύρα της δεν ήταν καλά το τελευταίο διάστημα. Την Παρασκευή πήγε στο Μέγαρο Μουσικής, από το οποίο το σπίτι της απέχει μόλις λίγα λεπτά, για να κάνει πρόβα. Μετά από λεκτική διαμάχη που είχε με ένα μουσικό της ορχήστρας αποχώρησε από την πρόβα, τηλεφώνησε στον φυσικοθεραπευτή για να ακυρώσει το ραντεβού που είχαν το βράδυ και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με το σύζυγό της, η Elizabeth Schaefer είχε πρώτα επιστρέψει σπίτι της, όπου άφησε τη βιόλα και τα πράγματά της.

Σημειώστε πως σύμφωνα με το περιβάλλον της, η σολίστ δεν έχει αποχωρήσει ποτέ από πρόβα ή από παράσταση στα 25 χρόνια πορείας.

Η Elizabeth Schaeferόταν εξαφανίστηκε φορούσε τζιν, γκρι πουλόβερ και ένα μπουφάν μπλε με άσπρα λουλούδια. Η σολίστ είναι αδύνατη, έχει ύψος 1.80cm και τα μαλλιά της είναι ίσια και κόκκινα.